TEATRUL PRICHINDEL INVITAT IN FESTIVAL LA BRASOV

Teatrul de Păpuși PRICHINDEL Alba Iulia a fost selecționat la cea de-a II-a ediție a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii ARLECHINO 66 – Caravana Poveştilor care se va desfăşura în perioada 31 mai  – 5 iunie 2016 la Brașov. Teatrul nostru va participa cu spectacolul POVESTEA LUI MUCK CEL MIC, regia Todor Valov (Bulgaria). Spectacolul se va juca pe data de 2 iunie, ora 11.00 la sala Reduta din Brașov.

Evenimentul este organizat de către Teatrul pentru copii Arlechino Braşov în parteneriat cu Consiliul Local şi Primăria Municipiului Braşov.

"Povestea lui Muck cel Mic" este o poveste moralizatoare a modului în care aspectul exterior al omului nu se potrivește întotdeauna cu conținutul, cu sufletul și calitățile sale, precum gândirea, inteligența, bunătatea, compasiunea, corectitudinea... Trebuie să reamintim că noblețea naturii umane și puritatea spirituală a omului sunt virtuți care trebuie respectate nu numai în timpul romantismului european, al cărui reprezentant este Wilhelm Hauff. Aceste valori umane sunt veșnice. Totuși, în timpul nostru, ele au devenit vagi, fiind mereu supuse agresiunii și cruzimii, fapt dezumanizant pentru societate. De aceea, credem că subiectul este binevenit și necesar pentru atenția publicului, mai ales pus în scenă prin intermediul teatrului de păpuși, spațiu ludic și cu evidente funcții educative.                                                                                           

                                                                                                                        Todor Valov, regizor

Echipa spectacol:

Distrbuția: Ramona Mincu Benchea, Irina Melnic, Teodora Popa, Viorica Boda, Radu Hăprian Dan, Mădălin Costea

Construcție păpuși: Masters of puppets Sofia - Bulgaria

Realizare costume: Mirela Tămășan 

Lumini: Ovidiu Tămășan

Sunet: Florin Andrea

Tehnicieni scenă: Ilie Petrescu, Horia Oarga

COMUNICAT DE PRESĂ Teatrul de Papusi PRICHINDEL Alba Iulia

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686