Items filtered by date: Wednesday, 08 June 2016 - Like - stiri Alba Iulia

Oamenii legii cer ajutor din partea cetatenilor

 

 

 

În noaptea de sâmbătă 04.06.2016 ora 02.40 AM, două persoane de sex masculin, aflate în stare de ebrietate, s-au oprit în dreptul statuii de bronz amplasate la Poarta a III-a a Cetății, cu intenția de vandalizare a acesteia.
După aproximativ 3 minute de staționare în jurul statuetei, cu încercări repetate de desprindere a unor elemente aparținând acesteia, unul dintre adolescenți a reușit să rupă baioneta soldatului. Cu baioneta camuflată la piept, aceștia și-au continuat deplasarea spre Piața Cetății.
În vederea identificării autorilor, pe baza imaginilor puse la dispoziție, Poliția Locală cere sprijinul cetățenilor care pot oferi orice fel de indiciu sau informație în acest sens, să contacteze Dispeceratul Poliției Locale la tel. 0258-989 sau e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dispecerat Primaria Alba Iulia a publicat 2 fotografii şi un clip video.

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686