Items filtered by date: Monday, 14 October 2013 - Like - stiri Alba Iulia

Sâmbătă şi duminică, Alba Motor Challenge: ultima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, pe traseul de la Straja

  • Published in Sport

  În perioada 19-20 octombrie,  pe tradiţionalul traseu de la Straja, se vor întrece cei mai titraţi piloţi din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă în ultima etapă a sezonului 2013. Evenimentul automobilistic se defăşoară sub egida celei de-a  IX-a ediţii a competiţiei “Alba Motor Challenge” organizată de Clubul Sportiv Autosport Fair-Play Alba Iulia în colaborare cu Consiliul Judeţean Alba. Din acest motiv, în 19 şi 20 octombrie, circulaţia pe Drumul Judeţean 107 va fi restricţionată între localităţile Hăpria şi Straja între orele 7:30 – 18:00. 

Suntem onoraţi să găzduim din nou o etapă de Campionat Naţional de Viteză în Coastă, cu atât mai mult cu cât este şi una decisivă pentru stabilirea campionilor fiecărei clase. Cu alte cuvinte, traseul de la Straja, în acest an decide campionii” declară preşedintele Autosport Fair-Play, Mihai Beldie.

Read more...

Amplasarea radarelor în data de 15.10.2013

  Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba informează conducătorii auto că mâine vor fi amplasate radare în mai multe locuri din judeţ:

Drumul Naţional 1 – Galda de Jos – Teiuş - Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa - limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 1 – Alba Iulia - Sebeş – Cut – Cunţa

Drumul Naţional 1 – Alba Iulia –Sântimbru – Oiejdea

Drumul Naţional 7 – Săliştea – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 7-Alba Iulia – Șibot - limită judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 14 B  - Blaj – Şona – Jidvei - Cetatea  de Balta - Bălcaciu - Biia 

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori – Daia Romana

Drumul Naţional 74 A - Câmpeni –Vadu Moţilor - Albac

Drumul Naţional 74 - Alba Iulia - Micești - Ighiu

Drumul Naţional 74 - Abrud –– Bucium Cerbu - Zlatna – Feneş

Drumul Naţional 75 - Baia de Arieş – Lupşa

Drumul Județean 750 C - Teiuş – Stremţ

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării - Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir - strada Victoriei

Read more...

Ziua Regalităţii sărbătorită la Alba Iulia. Mâine, 15 octombrie, va fi prezent şi Principele Radu al României

  Principele Radul al României va fi prezent mâine, 15 octombrie la Alba Iulia, unde va participa la o serie de manifestări dedicate Zilei Regalităţii.

  Alba Iulia şi-a consacrat de-a lungul istoriei poziţia de oraş capitală: Capitală a Prinicipilor Transilvani, Capitală a Unirii, Capitala Încoronării.

  Marcând momentul istoric de mare însemnătate – Încoronarea Familiei Regale la Alba Iulia – oraşul şi-a afirmat o identitate complexă, de certă poziţionare între marile oraşe europene strâns legate de Casele Regale.

  Alba Iulia a fost, este şi va continua să fie un partener apropiat al Familiei Regale de care ne leagă, pe lângă conştiinţa unui un trecut comun şi dorinţa unui viitor construit pe elemente fundamentale redutabile.

  Devotamentul neîncetat de care Famila Regală a României a dat dovadă pentru naţiunea română, interesul constant și preocuparea pentru oameni, exemplul oferit românilor în ceea ce priveşte respectarea unor principii fundamentale precum libertatea, dreptatea, toleranţa și democrația sunt doar câteva din principalele considerente pentru care data de 15 Octombrie trebuie menţinută în calendarul celor mai importante evenimente ale oraşului.

  Casa Regală a României împreună cu Primăria Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba au convenit asupra semnării unui protocol care să definească, încă o dată, rolul deosebit pe care îl joacă oraşul pe plan regional, naţional şi european. Protocolul va proiecta pe o perioadă de 10 ani modul de colaborare dintre cei trei parteneri subliniind în principal un calendar de activităţi ce se vor desfăşura în luna octombrie a fiecărui an ca expresie a susţinerii şi recunoaşterii publice reciproce. Temele propuse implică diverse domenii de activitate (educaţie, cultură, turism, diplomaţie ş.a.) şi se concretizează prin organizarea unor evenimente la nivelul municipiului Alba Iulia, ca expresie a susţinerii Casei Regale a României pentru obiectivele de dezvoltare locale, judeţene şi regionale şi în bună măsură ca apreciere a actorilor locali faţă de sprijinul şi vizibilitatea conferite judeţului Alba şi municipiului Alba Iulia de către Casa Regală a României.

PROGRAM 15 OCTOMBRIE 2013 

11.30 – LICEUL DE ARTE REGINA MARIA ALBA IULIA

            INTAMPINARE ASR Principele Radu al Romaniei

            INTONAREA IMNULUI DE STAT SI A IMNULUI CASEI REGALE

            INMANARE ACCEPT CASA REGALA PENTRU DENUMIREA LICEULUI

            DEZVELIRE PLACA CU DENUMIREA LICEULUI

            MOMENT RELIGIOS

            SPEECH-URI

            INMANAREA PINURILOR CATRE CORPUL PROFESORAL

12.30 – SALA UNIRII

            SEMNARE PROTOCOL CASA REGALA, CONSILIUL JUDETEAN ALBA, PRIMARIA ALBA IULIA

            LANSARE/PREZENTARE CARTE: REGINA MARIA, REGELE FERDINAND

19.00 – CASA DE CULTURA A SINDICATELOR

            SPECTACOL EXTRAORDINAR – OPERA COMICA BUCURESTI

 

Read more...

Razboi intre Iulia Albu si Andreea Marin!

  Iulia Albu este invitata in fiecare saptamana in cadrul unei emisiuni si comenteaza din punct de vedere vestimentar aparitiile vedetelor la diferite evenimente. Saptamana trecuta, Iulia a facut praf tinuta Andreei Marin.
  “Zâna e fabuloasă, zău aşa! Cum să nu fie superbă?! Dacă vreţi să comentez, eu o fac, sunteţi siguri?
  Cromatic nu-mi place deloc. Plicul acela din imitaţie de şarpe este făcut în China, se vede după închizătoare. E jalnic. Pantofii aceia nu, lanţul măcar şi l-a asortat cu inelul, dar NU.
  Pălăria nu e chiar urâtă, dar nu e pentru interior. Eu chiar aş purta ceva de genul acesta, dar afară, undeva, nu înăuntru. Ea e foarte ok pentru ieşit, nu de eveniment. Degeaba pozăm ca o divă, dacă nu ştim să ne îmbrăcăm. Îi dau -4″ a spus Iulia in cadrul emisiunii WOWbiz.
  Asa cum era de asteptat, Andreea Marin i-a dat replica, folosind pagina personala de Facebook.
“Tare suparata sunt! O sa-i transmit respectabilului creator de obiecte din piele Dan Coma ca asa, cu minciuna, nu se poate ajunge departe! Pozeaza in om serios, dar degeaba te primeste el in atelierul lui impresionant, facut doar sa-ti imbete privirile si sa profite de naivitate, sa iti arate mostrele din piele pe alese, accesoriile diverse, ucenicii care se prefac ca muncesc cu pricepere… acum stiu cum sta treaba , de fapt! Produsul finit pe care ti-l livreaza cu mandrie e de fapt o gentuta amarata facuta in China, pielea nu e piele, nu poti pacali un specialist.
  Gata, dau de pamant cu el si trag obloanele! Vroiam sa fiu diva si uite ce-a iesit!  Mai bine aveam in mana o …gaina, maestre! Rusine, rusine, rusine , de trei ori!!! M-ati jignit, iar pentru rusinea adusa nu las lucrurile asa: va sterg definitiv din lista mea de prieteni!”, a scris Andreea pe Facebook.

Read more...

BĂNCI PĂCĂLITE DE CLIENŢI!

  Noua legislaţie din România oferă cel puţin o soluţie concretă pentru a vă pune la adăpost proprietăţile în caz că aveţi probleme cu banca. Această metodă, deloc nouă însă recent adoptată în legea românească, este din ce în ce mai utilizată, după cum recunosc şi oameni din bănci
  Zeci de mii de români  se află în situaţia în care valoarea locuinţei cu care au garantat împrumutul nu mai acoperă soldul creditului. Acest fenomen, care se întâmplă ca urmare a scăderii masive a preţurilor începând cu 2009 adică primul an de criză majoră, nu este neapărat o veste proastă pentru cei împrumutaţi. Pentru mulţi dintre aceştia este evident că nu mai este deloc avantajos să plătească respectivul împrumut având în vedere că, şi dacă ar reuşi să-l achite integral, s-ar alege în final  cu un bun plătit la suprapreţ. În aceste condiţii este mai avantajos să returnezi pur şi simplu bunul către bancă şi să renunţi la plata ratelor. Dacă va constata însă că valoarea bunului nu acoperă creditul banca va încerca să se îndrepte către alte proprietăţi ale debitorului, drept conferit prin lege. Din acest moment se poate arăta de o mare utilitate un instrument juridic vechi de sute de ani însă recent introdus în legislaţia româmânească prin noul Cod Civil. Este vorba despre instituţia fiduciei
  Utilizare acestui instrument presupune transferarea drepturilor patrimoniale către o persoană fizică sau juridică pe o anumită perioadă de timp sau până la îndeplinirea unor anumite condiţii. Exemplu concret, oferit de un avocat: “Avem  situaţia în care o persoană deţine două bunuri imobile, dintre care unul este constituit drept garanţie imobiliară (pentru suma de 100.000 de euro) şi un alt bun imobil, liber de sarcini. Ca urmare a scăderii preţurilor pe piaţa imobiliară, valoarea bunului ipotecat scade la 70.000 de euro. Între timp, debitorul instituie o fiducie asupra bunului liber de sarcini în vederea valorificării sale optime. Ulterior, debitorul ajunge în imposibilitate de plată a ratelor bancare, situaţie în care banca procedează la executarea garanţiei imobiliare, în urma căreia creanţa nu poate fi îndestulată. Astfel, prin instituirea fiduciei, bunul fiduciar nu va putea fi urmărit de bancă pentru diferenţa de creanţă rămasă neacoperită.”
  Este preferabil ca entitatea care va îndeplini rolul de fiduciar să fie o firmă pentru că, în cazul în care banca începe totuşi acţiuni de recuperare a creanţei, procedurile sunt cu mult mai complicate în cazul persoanelor juridice. Potrivit legii, din momentul transferului proprietății de la constituitor către fiduciar, creditorii personali ai constituitorului nu mai pot executa silit aceste bunuri, cu excepţia cazului în care dețin o garanţie reală asupra bunurilor în discuție a cărei opozabilitate să fi fost dobândită anterior constituirii fiduciei sau în situația în care au obținut o hotărâre judecătorească de desființare sau de constatare a inopozabilității contractului de fiducie. Chiar dacă nu a trecut foarte mult timp de la introducerea acestui instrument în legislaţia locală el este deja folosit.
“ Este una dintre marile probleme cu care ne-am confruntat în ceea ce priveşte legislaţia. Practic, debitorul are dreptul să-şi transfere bunurile fără să ne întrebe nimic. Am avut situaţii în care în care bunurile au fost transferate către firme care ulterior au ajuns în insolvenţă. Vă daţi seama că procesul de recuperare a creanţelor este mult masi costisitor în cazul firmelor decât la persoane fizice”, spune un angajat dintr-o bancă.  
Sursa: www.capital.ro

Read more...

Îndrăgitul cântăreţ spaniol Julio Iglesias va concerta la Târgu Mureş pe data de 28 octombrie

  Unul dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi cântăreţi din lune, Julio Iglesias, a acceptat invitaţia de a susţine un concert la Tîrgu Mureş, formulată de Primăria municipiului.
  Astfel, Iglesias va susţine un concert pe data de 28 octombrie 2013, de la ora 19:00, în Piaţa Victoriei din Tîrgu Mureş, iar prezenţa la concert a spectatorilor va fi liberă.  Concertul lui Julio Iglesias va fi un eveniment importat atât pentru Tîrgu-Mureş cât şi pentru întreaga Transilvanie. Concertul este anunţat şi pe site-ul oficial al artistului, la adresa http://www.julioiglesias.com/pagina.php?cs_id_pagina=5&cs_id_idioma=1&cs_id_contenido=62 .

Read more...

Şahiştii de la CSU Alba Iulia aproape de promovarea in Divizia A

  • Published in Sport

  Echipa CSU Alba Iulia din care fac parte Marius Ceteraş, Tudor Sfârlog, Mihnea Costachi (cāpitan de echipā), Florin Ungurean şi Cristian Câmpian a debutat excelent în seria de la Ocna Şugatag a Campionatului Naţional de şah pe echipe – dvizia B obţinând trei victorii categorice în primele trei runde.
  Dupā debutul 4-0 cu CSS Odorheiu Secuiesc, şahişti albaiulieni au câştigat 3,5 – 0,5 meciul cu ACS Bistriţa, principala contracandidatā în lupta pentru promovare şi 4-0 cu Sig-Mar Sighetu Marmaţiei, echipā ce cştigase primele douā meciuri. Cu douā runde înainte de final CSU Alba Iulia ocupā prima poziţie a clasamentului cu 6 puncte, urmatā de Sig-Mar Sighetu Marmatiei 4 puncte, ACS Bistriţa şi CSS Odorheiu Secuiesc 3 puncte, CSS Târgu Mureş 2 puncte şi Sig-Mar Sighetu Marmaţiei II cu 0 puncte. Pentru a-şi asigura calificarea în Divizia A, CSU Alba Iulia mai are nevoie de 2 puncte în ultimele douā runde, în care va întâlni ultimele douā clasate CSS Târgu Mureş şi Sig-Mar Sighetu Marmaţiei II.

Read more...

Se închide trecerea la nivelul căii ferate de pe strada Mărăşeşti. Vezi aici de ce.

  Reprezentanţii primăriei Alba Iulia informează că trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Mărăşeşti va fi închisă începând de luni, 14 octombrie, până pe data de 30 noiembrie.
  Se modernizează calea ferată pe tronsonul Vinţu de Jos- Coşlariu, iar în perioada menţionată se lucrează la această traversare. Primăria va amplasa azi indicatoare de presemnalizare a lucrărilor la intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu cu Ghorghe Doja şi la capătul străzii Bucureşti (apropiere de CJ, piaţa Brătianu). Rutele alternative sunt fie pe şoseaua de centură, intrarea dinspre Cluj, fie la intrarea dinspre Partoş, tot şoseaua ocolitoare.

Read more...

Vremea în judeţul Alba

    Pentru săptămâna care tocmai a început, meteorologii ne informează că temperaturile mai ridicate vor mai persista până la mijlocul săptămânii. Se vor atinge maxime de 24-25 de grade. Vremea va intra într-un proces de răcire începând de miercuri, cu apariţia ploilor, a ceţei  şi chiar a burniţei. Sfârşitul săptămânii va aduce o vreme ceva mai stabilizată, fără ploi însă cu cer parţial noros în majoritatea regiunilor din judeţ.
  La Alba Iulia, începutul de săptămână va fi caracterizat în felul următor: 25 de grade pe timpul zilei, 9 noaptea şi cer parţial noros. Ziua de marţi aduce un cer parţial însorit. Temperatura va urca doar până la 21 de grade ziua iar noaptea 9 grade. Miercuri, va ploua, maxima zilei va fi de 18 de grade, în timp ce minima nopţii va fi de 7 grad. Joi, va ploua ocazional şi izolat va fi burniţă, maxima zilei de 13 de grade iar cea a nopţii de 6 grade. Vineri, cerul va fi predominant noros, maxima zilei ajungând la 14, iar pe timpul nopţii se vor înregistra 5 grade. Sâmbătă cerul se va limpezi de nori. Maxima va fi de 15 de grade iar minima nopţii de 2. Ultima zi a săptămânii va avea un cer predominant însorit, o maximă a zilei de 16 de grade şi minimă a nopţii de 8 grade.
  La Sebeş, în prima zi a acestei săptămâni cerul va fi împărţit de nori şi de soare. Temperatura zilei va fi de 25 de grade iar cea a nopţii de 9. Ziua de marţi se poate descrie printr-o zi cu un cer parţial însorit, cu maximă de 21 grade şi minimă de 9 grade. Miercuri, va fi ploaie, maxima zilei va ajunge la 18 de grade. Noaptea, mercurul din termometre va indica 7 grade. Joi, va ploua ocazional şi va burniţa. Maxima zilei va fi de 13 de grade şi minima nopţii de 5 grad. Vineri, cerul va fi predominant noros, mercurul termometrelor va ajunge ziua la 14 de grade iar noaptea la 5 grade. Sâmbătă soarele va reapare pe cerul oraşului, temperatura zilei va urca la  15 de grade, iar noaptea va coborî până la 2 grade. Cerul va fi parţial însorit duminică, temperatura zilei va urca la 16 de grade, iar noaptea 8.
  La Aiud, ziua de luni se caracterizează astfel: cer parţial noros, o maximă a zilei de 18 de grade şi o minimă a nopţii de 7 grade. Marţi, cerul rămâne parţial noros, temperatura maximă a zilei va fi de15 grade iar minima nopţii de 7 grade. Miercuri va ploua, temperatura zilei va fi de 13  grade, iar noaptea de 5 grad. Joi, va ploua şi coazional va burniţa, maxima zilei se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar noaptea minima de 3 grade. Ziua de vineri va avea un cer parţial noros. Mercurul din termometre va urca la 9 de grade pe timpul zilei, în timp ce noaptea va ajunge la 2. Pe ziua de sâmbătă se aşteaptă ploi, o temperatură de 10 de grade ziua şi 0 noaptea. Duminică, cerul va parţial senin, temperatura va urca pe timpul zilei la 13 de grade, iar noaptea va coborî la 6
.  La Blaj, începutul săptămânii va aduce o aversă trecătoare, cu 23 de grade în termometre ziua. Vor fi 9 grade noaptea. În cursul zilei de marţi cerul va fi parţial senin, temperatura zilei va fi de 20, iar noaptea se va situa în jurul valorii de 9 grade. Miercuri se aşteaptă să plouă, maxima zilei va ajunge la 18, iar minima la 7 grade. Joi, ploaie şi burniţă. Temperatura zilei va fi de 18 de grade, iar minima nopţii de 6 grade. Vineri, cerul va prezenta innorări. Maxima zilei va fi de 14. Noaptea minima vor fi 5 grade. Sâmbătă vor fi 14 de grade- temperatura cea ma ridicată a zilei şi 8 noaptea. Vor fi şanse ridicate de ploaie. Duminica, cerul vai fi parţial însorit, temperatura zilei va fi de 16, iar minima nopţii de  8 grade.
  La Cugir prima zi a săptămânii va avea un cer parţial senin. Ziua vor fi 25 de grade în aer, iar noaptea 9. Marţi ,cerul va fi din nou parţial senin, maxima zilei va fi de  21 grade iar noaptea 9 grade. Miercuri, va ploua, maxima zilei va fi de 18, în timp ce minima nopţii va fi de 7 grade. Joi va ploua şi ocazional va fi burniţă, maxima zilei va fi de 13 de grade iar cea a nopţii de 5 grad. Vineri, va fi cer predominant noros, temperatura maximă va ajunge la 14. Pe timpul nopţii se vor înregistra 5 grade. Sâmbăta cerul va fi parţial însorit. Maxima va fi de 15 de grade iar minima nopţii de 2 grade. Ultima zi a săptămânii va avea un cer parţial însorit, o maximă a zilei se 16 de grade şi minimă a nopţii de 8 grade.
accuweather.com
 

Read more...

HOROSCOPUL pentru luni, 14 octombrie

Aspectele planetare de azi pot sa aduca intarzieri in realizarea proiectelor, precum si in recunoasterea meritelor personale. Pot sa apara o serie de restrictii, alimentate mai ales de formalism. Dar, mai ales, puteti avea senzatia unei vieti pline de evenimente si adrenalina. Cateodata este nevoie si de asa ceva!.

Berbec
Confruntarile cu prietenii sau cu un protector sunt la cote inalte. Ar fi bine sa te detasezi de aceste relatii si sa fii mai stapan pe tine si pe dorintele tale. Partenerul de viata sau colaboratorii profesionali te pot sprijini mai mult decat crezi tu. Ar fi bine sa le urmezi sfaturile si sa actionezi in consecinta. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente pentru o plimbare in aer liber, pentru odihna si pentru meditatii la lucrurile sfinte ale vietii.

Taur
Discutiile cu sefii sau cu oficialitatile iti pot oferi astazi o perspectiva clara asupra domeniul profesional in care activezi. In aparenta, lucrurile merg bine la serviciu, insa exista detalii ascunse care vor duce la destramarea aparentei armonii profesionale. Cele aflate astazi te vor ajuta fie sa abordezi altfel munca, implicatiile ei, dar si relatiile socio-profesionale. Dupa-amiaza, relaxeaza-te in sanul familiei si asculta-le sfaturile.

Gemeni
Ziua este favorabila demersurilor legate de calatorii indeparate, de conversatii cu persoanele aflate in tari straine sau pentru a aborda studii pe termen lung. Intr-un anume fel, conceptiile tale de viata, modul in care te raportezi la lume si evenimentele ei se cer reformulate. Fii mai deschis la schimbarile necesare dezvoltarii tale personale si invata de la oricine. Dupa-amiaza, rasfata-ti sufletul cu o piesa de teatru sau cu un film bun.

Rac
Debutul saptamanii iti aduce in atentie achitarea facturilor sau relatiile cu institutiile financiare. Fii prudent si dramuieste-ti veniturile astfel incat sa fii la zi cu plata datoriilor. Pe de alta parte, se contureaza cheltuieli legate de nevoile partenerului de viata sau legate de trebuintele copiilor. Dupa-amiaza, astrele te sfatuiesc sa iti indrepti atentia catre studiul domeniilor ezoterice. Iti vor lamuri multe si marunte legate de actualele evenimente din viata ta.

Leu
Este o zi buna pentru a-ti pune ordine in relatiile parteneriale si in colaborarile profesionale. Discutiile, semnarea documentelor, alcatuirea mesajelor importante, transmiterea informatiilor necesare bunului mers al activitatii profesionale sunt sustinute din plin de contextul astral. Ideile si planurile tale profesionale sau cele legate de activitati comune cu partenerul de viata vor fi bine primite de catre cei implicati. Dupa-amiaza, relaxeaza-te la o cina romantica cu cineva drag.

Fecioara
Inceputul saptamanii iti aduce multe si marunte de facut la serviciu. Elanul iti va fi sustinut si de faptul ca se contureaza venituri suplimentare din activitatea desfasurata, dar vor fi si conditii de lucru ceva mai bune. Relatiile colegiale sunt tensionate, insa, cu discretie si prudenta, vei depasi totul cu bine. Sanatatea iti poate crea mici neplaceri, dar foloseste doar remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale generale.

Balanta
Ziua este favorabila relationarii cu persoana iubita sau cu copiii. Cei dragi iti sutin activitatile, planurile de viitor, chiar daca, din cand in cand, mai apar discutii aprinse, in special de la bani sau bunuri. Diplomatia si deschiderea sufleteasca de care dai dovada astazi te va ajuta sa iti imbunatatesti relatiile si sa te bucuri de activitati comune cu cei dragi. Dupa-amiaza sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby sau pentru a practica un sport cu cei dragi.

Scorpion
Ar fi bine sa iti pui in ordine treburile casei si sa te gandesti la pregatirea spatiului locativ pentru sezonul rece. S-ar putea sa fie nevoie sa realizezi imbunatatiri serioase in casa, dar este nevoie sa planifici si aprovizionarea camarii pentru iarna. Membrii familiei nu prea te sustin, aspect care iti poate umbri elanul gospodaresc. Posibil ca neintelegerile sa porneasca de la faptul ca tii prea putin cont de opiniile celor dragi.

Sagetator
Se contureaza aspecte profesionale, care presupun discutii cu sefii, realizarea unor documente sau demersuri specifice locului tau de munca. Avalansa de informatii care vine spre tine astazi te poate bulversa. Selecteaza doar ceea ce iti este de folos si evita discutiile ample. O ruda sau un prieten apropiat iti poate cere un imprumut banesc sau un alt tip de ajutor. Fii prudent si mai intai rezolva-ti treburile tale.

Capricorn
Se anunta informatii legate de veniturile tale dintr-o activitate profesionala. Fie se modifica salarizarea, fie conditiile de lucru, fie apar activitati noi in sfera profesionala. Totusi, daca castigi ceva mai multi bani s-ar putea sa cheltuiesti pe taxe, impozite sau pe trebuintele partenerului de viata. Stabileste-ti prioritatile vizavi de cheltuieli si nu lasa pe altii sa profite de pe urma ta.

Varsator
Debutul saptamanii iti aduce multa energie si dorinta de a te implica in tot felul de activitati. Energia de care dai dovada ii poate mobiliza si pe ceilalti sa te ajute sau sa iti propuna planuri profesionale noi. Totusi ai in vedere si propria ta ingrijire trupeasca. Sunt momente excelente pentru a a-ti stabili un nou program de viata, o alimentatie potrivita si participarea la cursuri de dezvoltare personala.

Pesti
Ar fi bine sa iti dozezi eforturile, sa iti programezi atent activitatile acestei saptamani si sa eviti discutiile cu ceilalti. Sunt momente bune pentru a te gandi la noi abordari ale problemelor din viata ta. Daca este cazul, ia legatura cu specialisti in domeniile vietii in care simti tu ca intampini neplaceri. La serviciu exista tensiuni mocnite si ar trebui sa te pazesti. Dupa-amiaza inconjoara-te de cei dragi si asculta-le sfaturile. (jurnalul.ro)

Personalitati nascute pe 14 octombrie : Cliff Richard , Costache Conachi , Dan Beizadea , Dan McCafferty , Daniela Pestova, Dwight D. Eisenhower, E. E. Cummings, Katherine Mansfield, Lilian Gish , Marian Papahagi , Natalie Maines, Ralph Lauren, Roger George Moore, Shaznay Lewis , Stefan Odobleja , Usher Raymond , Victor Kernbach .

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686