Logo
Print this page

Gruia Bumbu invitat la un eveniment deosebit la Washington - "The Exchange Effect: Growing Impact at Home and Abroad"

Gruia Bumbu invitat la un eveniment deosebit la Washington - "The Exchange Effect: Growing Impact at Home and Abroad"

Azi, 25 ianuarie a.c., la Washington Marriott Wardman Park, are loc o recepție specială în cadrul reuniunii internaționale anuale “Global Ties U.S. National Meeting”. La acest eveniment deosebit din capitala SUA, participă și albaiulianul Gruia Ioan Bumbu în calitate de președinte al Romanian IVLP Alumni Association și membru al Comitetului Director al Asociației Partida Romilor „Pro-Europa”, alături de 70 de ambasadori anunțați de către organizatori.

Această recepție de seară este o ocazie specială de a onora persoanele și organizațiile care prețuiesc diplomația cetățenilor din Statele Unite și din străinătate, cu scopul realizării legaturilor internaționale si a dezvoltării relației dintre comunitatea internațională și membrii IVLP

“Global Ties U.S. National Meeting” reunește  organizații, agenții guvernamentale din SUA dar și lideri din domeniul schimbului internațional. La acest eveniment care are loc în fiecare an în Washington DC, participă aproape 1.000 de persoane pe durata a patru zile dinamice de întâlniri, menite să faciliteze înțelegerea la un înalt nivel a celor mai recente tendințe în domeniul diplomației și să consolideze schimbul internațional cu cele peste 45 de organizații prezente la întâlnire.

Tema reuniunii pentru 2019, The Exchange Effect: Growing Impact at Home and Abroad,", subliniază creșterea necesității și a oportunității de colaborare între Leadership Program Visitor International (IVLP) și alți parteneri de program de schimb pentru a atinge obiectivul comun de construcție și consolidarea rețelelor de sprijin ale liderilor pentru a spori pacea și prosperitatea.

 (Câștigătorii premiului GOLD IVLP)

 

© Albaiulianul. All rights reserved.