Întâlnirea Online de Rugăciune Interconfesională HWPL Transmite un Mesaj de Speranță pentru Învingerea COVID-19

Întâlnirea Online de Rugăciune Interconfesională HWPL Transmite un Mesaj de Speranță pentru Învingerea COVID-19

Pe data de 23 octombrie, liderii religioși din România și, Germania care au lucrat îndeaproape cu HWPL, au avut o întâlnire interconfesională de rugăciune online pentru a depăși COVID-19.

La evenimentul „Întâlnirea de rugăciune a Alianței Religiilor pentru soluționarea COVID-19”, găzduit de Heavenly Culture, World Peace, Restoration of Light (HWPL), liderii religioși din România și, Germania i-au rugat pe toți să lucreze împreună și să pună deoparte diferențele dintre frontiere, limbi și religii pentru terminarea odată pentru totdeauna a COVID-19.

Toate evenimentele au avut loc cu aproximativ 40 de participanți, incluzând tineri, credincioși și lideri religioși din budism, islam, hinduism, creștinism și din biserica ortodoxă.

Călugării budiști și-au unit mâinile în templul care sfințește statuia lui Buddha, în timp ce preoții catoloci au ridicat lumânările pentru ritualuri de la biserica cu imagini ale unor subiecte sacre. Participanții s-au îmbrăcat în haine formale și s-au alăturat întâlnirii de rugăciune cu amabilitate în propriile maniere și locuri religioase, plecându-și mâinile cu respect în camere liniștite.

Întâlnirea online a început cu o rugăciune de deschidere din partea domnului Adrian Tăutul, preot paroh al Bisericii Răzvan Hagia din România. Liderii religioși au recitat rugăciuni cu mesaje de speranță pentru oamenii care se luptă în mijlocul crizei coronavirusului. Și, în cele din urmă, a avut loc o sesiune de întrebări și răspunsuri unde tinerii au putut adresa întrebări.

Domnul Amir Aziz, Imam al Moscheii Ahmadiyya din Wilmersdorf, Germania, s-a rugat sperând ca pandemia coronavirus să se sfârșească în Europa și în întreaga lume „Domnul nostru, întreaga lume a devenit egoistă, egocentrică și nepăsătoare în a se gândi la tine. Îți cerem milă și favoarea ta pentru a lupta și pentru a învinge acest coronavirus. O, Doamne, te rog sa oferi inteligență, știință și înțelepciune doctorilor, oamenilor de știință și companiilor pentru a putea produce un vaccin pentru a lupta cu acest virus ucigaș.”

Cârlan Ungurean Constrantin, preot paroh la Biserica Sfântul Ștefan din cadrul bisericii ortodoxe, a transmis o rugăciune pentru cei care suferă din cauza abuzurilor încălcării drepturior omului și din cauza nedreptății sociale cauzate de COVID-19, „ Vindecă-ne, Dumnezeule, de suferința trupească și sufletească și fă să vieze prin Harul Hristosului Tău, prin rugăciunile  Preacuratei Stăpânei noastre, Născătoarei de Dumnezeu și pururea Fercioarei Maria, cu puterea Cinstitei și de viață făcătoarei Cruci, cu ocrotirile Cinstiților și Cereștilor celor fără de trup Puteri, cu rugăciunile cinstitului , slăvitului Prooroc Înaintemergătorului si Botezătorului Ioan, ale Sfinților, slăviților și în tot lăudaților Apostoli”

După rugăciune, Rabinul Zsolt Balla din partea Israelitische Religionsgemeinde zu Leipzig a transmis mesajul său video, „Mesaj pentru tineri din partea liderului religios”. În clipul său video, acesta a spus că „ Vă doresc să aveți parte de liniște. Vă doresc să aveți parte de putere pentru a depăși toate aceste provocări cu care ne confruntăm și să nu uitați niciodată că suntem cu toții împreună, nu doar o singură religie, ci cu toții suntem acolo. Și toți ochii noștri sunt spre cer pentru a căuta ajutorul ceresc pentru a birui tot ce ne așteaptă.”

Liderii religioși care au participat la eveniment au participat la Biroul de Pace al Alianței Mondiale a Religiilor (Biroul WARP) organizat de HWPL. HWPL WARP Office este o întâlnire interconfesională pentru a compara și a discuta diferite scripturi religioase și pentru a găsi cea mai de încredere scriptură pentru rezolvarea conflictelor și războaielor cauzate de dezacordul religios. În cadul Biroul WARP, liderii diferitelor religii precum budism, creștinism, iudaism, hinduism, sikhism și islam participă activ la nivel global. În prezent, HWPL desfășoară 253 de birouri WARP în 129 de țări. Filiala HWPL Incheon lucrează cu două în Germania și una în România.

Întâlnirile de rugăciune interconfesionale sunt organizate în toată Europa și Asia de către grupul principal de lideri religioși care participă la biroul WARP. De asemenea, voluntarii HWPL care s-au vindecat complet în urma infecției cu coronavirus au participat de două ori la donații masive de plasmă pentru a ajuta produsele farmaceutice să dezvolte vaccinuri și tratamente plasmatice de vindecare pentru COVID-19.

Herr Constantin Cârlan Ungureanu, Priester der orthodoxen Sfântul Ştefan Kirche, betet für diejenigen, die durch COVID-19 soziale Schäden erlitten haben.png   Herr Zsolt Balla (Judentum), übermittelt eine Botschaft an die Jugend.png

Herr Lama Jigmé Namgyal, Gründer des Tibetischen Kulturzentrums in Luxemburg (Buddhismus), betet für die Familien, die vom Coronavirus betroffen sind.png

 

 

 

Last modified onWednesday, 28 October 2020 18:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686