Items filtered by date: Thursday, 21 February 2019 - Like - stiri Alba Iulia

,,Ce lași în urmă. Despre epitaf” este tema lunii februarie a Seratelor Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba vă invită vineri, 22 februarie 2019, începând cu orele 18:00 la o nouă întâlnire cu Seratele Bibliotecii. Întâlnirea lunii februarie se va desfășura și de această dată la Sala de lectură a bibliotecii, un spațiu care oferă nu numai o ambianță propice unor astfel de întâlniri ci și o colecție importantă de carte și informație din toate domeniile de activitate.

Searata de vineri are ca temă un subiect ce ar trebui să stea de multe ori în mintea și gândurile tuturor: Ce lași în urmă. Despre epitaf.  Subiectul a fost propus de participanții la ediția anterioară și va fi povestit, repovestit și dezbătut din toate punctele de vedere. Dialogul de idei dintre cei prezenți va fi însoțit de  momente muzicale și se va derula într-un spațiu al cărții, într-o atmosferă pe cât de plăcută, pe atât de interesantă. Acestea sunt doar o parte dintre motivele pentru care Seratele bibliotecii, desfășurate în parteneriat cu Asociația „Sfânta Magdalena” din Oarța de Sus, se bucură de o frecvență din ce în ce mai mare, de la o ediție la alta.   

Seratele Bibliotecii se desfășoară în cadrul proiectului 4.15 Seratele Bibliotecii din Proiectul de management 2017-2020 care are ca scop asigurarea unui spațiu pentru întâlniri periodice ale membrilor comunității în care se dezbat diferite teme culturale, sociale, morale, spirituale, însoțite de muzică, poezie, lecturi.  Proiectul organizat de Consiliul Județean Alba și de Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba are o frecvență lunară iar temele dezbătute sunt alese de public la edițiile anterioare, în așa fel încât dialogul împletit cu muzică să aducă pentru toți cei prezenți liniștea și pacea unor întâlniri de suflet.

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686