Leo Di Caprio: "Schimbarile climatice nu sunt o fictiune"

"Schimbările climatice nu sunt o ficțiune", a declarat actorul Leonardo Di Caprio la reuniunea ONU pe această temă desfășurată marți la New York, informează BBC.

Actorul Leonardo DiCaprio s-a adresat liderilor lumii prezenți la summit-ul ONU privind influența poluării asupra climei, îndemnându-i să ia măsuri pentru a rezolva "cea mai mare provocare a vieții noastre pe aceasta planetă."

"Ca actor, m[ prefac pentru a interpreta rolurile care îmi sunt atribuite. Am jucat personaje fictive care rezolvau probleme de cele mai multe ori fictive. Cred ca omenirea privește la schimbările climatice cam în același fel", a declarat actorul la reuniunea de la New York.

Potrivit Huffington Post, secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a afirmat recent că se bazează pe ajutorul lui Leonardo DiCaprio pentru a atrage atenția comunității internaționale asupra efectelor poluării asupra Terrei.
Actorul este cunoscut ca find un militant pentru binele planetei. El a pus bazele unei fundații care se ocupa pe probleme legate de ecologie.

Scopul reuniunii a fost să dinamizeze cele peste 120 de state participante la reuniunea ONU de la New York să semneze un nou acord global cuprinzător cu privire la climă în cadrul Conferinței Națiunilor Unite privind schimbările climatice care va avea loc în decembrie 2015 la Le Bourget, lângă Paris.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686