Items filtered by date: Saturday, 17 January 2015 - Like - stiri Alba Iulia

Grupul de Initiativa Civica Sebes nu mai sprijina protestele! Primanatura spune ca nu ea este organizatoare! Albaiulianul si Monitorul de Alba cenzurate!

Grupul de Initiativa Civica Sebes nu mai sprijina protestele! Primanatura spune ca nu ea este organizatoare! Albaiulianul si Monitorul de Alba cenzurate!

 
         Intr-un comunicat postat pe Facebook, presedintele Grupului de initiativa civica Sebes,(CIPPM), juristul Nicolae Matei  anunta ca isi retrage sustinerea fata de proteste. Iata ce scrie pe Facebook:
,,CIPPM-Sebes in acest context considera ca, continuarea protestelor fara a se trece la masa dialogului nu isi au nici un fel de justificare,motiv pentru care isi retrage sustinerea
fata de aceste manifestari,asteptand punerea in aplicare a promisiunilor facute de catre prefectul judetului Alba,in conditiile si termenele mentionate,precum si punerea in aplicare de urgenta a masurile prevazute in cadrul Autorizatiei de Mediu, in caz contrar vom lua din nou atitudine,dar de aceasta data pana la solutionarea concreta a cauzei.”
        Cei de la Primanatura Alba spun, tot intr-un comunicat pe Facebook, prin vocea lui Any Stefan, ca protestele sunt organizate de: ,, grupul de tineri curajoși care au depus notificarea de protest la Primăria Sebeș”. (vezi foto). Cine sunt acesti ,,tineri” Hategan Ana, Negrea Ioan, Craciun Daniela, Socaciu M. Ioan, Molnar Tiberiu, Negrea Sorin, Turean Cosmin si de ce numai primii doi au avut curajul sa vina la Primaria Sebes sa semneze ? Ce se intampla daca protestele degenereaza, raspund cei doi sau toti cinci?
         Cateva intrebari pentru cei care administreaza pe Facebook, Sebes fara formaldehida, de ce cenzurati publicatiile Albaiulianul si Monitorul de Alba? Ati instaurat dictatura pe Facebook si nu vreti alte pareri? Cine va raspunde in fata instantei pentru daunele aduse Kronospan, tinerii sau Primanatura?
 
Suntem Grupul de Initiativa ,, Nu suntem prostii nimanui!” Motoul nostru este:,,Nu suntem prostii nimanui si nici nu vream sa fim manipulati!” drept pentru care semnam.-Aurel Blaga, Luciana Blaga, Mioara Costea, Stela Dumitru, Nicolae Ene, Sanda Faur, Marcel Goia, Ioana Haralambie, Sonu Ion, Marcel Jder, Nicu Kontor, Nora Loman, Aurica Mocioi, Fica Nicola, Viorel Oros, Coca Popa, Ica Radu, Stelu Stoica, Nicu Tudor, Emil Udrea, Zoe Voicu, 
Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686