Items filtered by date: Thursday, 17 September 2015 - Like - stiri Alba Iulia

Moarte violenta

La data de 16.09.2015, ora 12.24, Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că V.C., în timp ce conducea un tractor care tracta o remorcă încărcată cu lemne s-a răsturnat, iar în urma accidentului bărbatul a decedat.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Blaj, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Blaj, care, în urma primelor verificări efectuate au stabilit că V.C., de 39 ani, din comuna Valea Lungă,  judeţul Alba, în timp ce conducea un tractor neînregistrat, care tracta o remorcă încărcata cu lemne, pe un teren în pantă, cu denivelări, la aproximativ 80 metri de liziera unei păduri de pe raza municipiului Blaj, a pierdut controlul volanului, iar tractorul s-a răsturnat pe partea stângă a direcţiei de deplasare, prinzând  conducătorul acestuia sub rama cabinei.

Echipajul ambulanţei sosit la faţa locului a constatat decesul conducătorului auto.  

Cadavrul a fost transportat la Spitalul municipal Blaj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul. 

Read more...

PRESELECTIE DANSATORI ANSAMBLUL FOLCLORIC "ALBA CAROLINA"

Tinerii cu vârsta de peste 14 ani care sunt iubitori de dansuri populare sunt aşteptaţi să facă parte din Ansamblul de Dansuri Populare "Alba Carolina" al Casei de Cultură a Studenţilor. Preselecţiile pentru noi dansatori au loc în data de 30 septembrie la Casa de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 15:00. Pasionaţii de dansuri populare sunt invitaţi să intre în echipa Ansamblului de Dansuri Populare "Alba Carolina" pentru a învăţa să danseze şi bineînţeles, pentru a se distra alături de cei care până acum au fost o mândrie pentru județul Alba. 
"Badea numa cizme are 
Şi se crede gazdă mare 
De-ar avea iţarii noi 
Ar juca din 30 septembrie cu noi", este mesajul dansatorilor din ansamblu care îşi aşteaptă colegii.
Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686