Items filtered by date: Tuesday, 20 October 2020 - Like - stiri Alba Iulia

DOCUMENT. S-a publicat LISTA Marii Loji Masonice din România: un recent premier și un judecător de rang înalt, printre cei activi

Președintele Fundației Europene pentru Bună Guvernare și Combaterea Corupției, Florin Ghiulbenghian, a făcut public Registrul Matricol al Marii Loji Masonice din România.

Pe aceste liste regăsim numele fostului premier al României, Mihai Tudose, dar și cel al șefului Inspecției Judiciare, Lucian Netejoru.

De asemenea, pe listă se regăsește și controversatul judecător de la Înalta Curte, Iulian Dragomir, cel care semna solicitările pentru mandatele de interceptare solicitate de SRI.

Read more...

Ministerul Economiei anunţă lansarea granturilor de lucru pentru IMM-uri, de joi dimineaţa

Granturile pentru capital de lucru pot fi accesate începând de joi, 22 octombrie, de la ora 10:00, a anunţat Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MMEMA).

Este vorba despre măsura 2 „Granturi pentru capital de lucru” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin Ordonanţa de Urgenţă nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

Formularul electronic de înscriere în cadrul măsurii 2 „Granturi pentru capital de lucru” va fi activ pe link-ul granturi.imm.gov.ro, începând de joi, 22 octombrie, ora 10:00.

Documentul va rămâne activ până miercuri 28 octombrie 2020, la ora 20:00, cu posibilitatea prelungirii perioadei de înscriere până la epuizarea bugetului.

Procedura de implementare a măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” la adresa de e-mail http://www.imm.gov.ro/…/procedura-de-implementare-a…/.

 

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686