Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Blind date? Iata ce trebuie sa faci!

Blind date? Iata ce trebuie sa faci!

  Prietena ta ti-a aranjat o intalnire cu un barbat pe care nu il cunosti, insa esti curioasa sa o faci, deoarece ai auzit numai lucruri bune despre el? Ei bine, esti in fata unui blind date, adica o intalnire pe nevazute, de la care nu stii la ce sa te astepti. Noi suntem alaturi de tine in orice situatie si iti spunem ce trebuie sa faci la un blind date.
  Incearca sa afii mai multe despre el. Barbatii care recurg la un blind date sunt de obicei mai timizi si le este greu sa vorbeasca despre ei sau sa iti spuna ca te plac. Asadar tu vei fi cea care va lua taurul de coarne de aceasta data. Incearca sa aflii de la prietenii sai cei mai buni cateva detalii mai personale.
Afla care sunt cartile sale preferate, ce tip de mancare prefera, ce hobby-uri are sau alte lucruri despre care puteti vorbi la intalnire. Daca el este timid nu inseamna ca si tu trebuie sa fii la fel.
  Nu o privi ca pe o intalnire. Daca iti este mai usor, ai putea sa nu privesti acest blind date ca pe o intalnire, ci mai mult ca pe o ocazie sa cunosti oameni noi, chiar daca sunteti doar voi doi la masa. De fapt, daca preferati amandoi, prima voastra intalnire se poate concretiza intr-o iesire cu prieteni comuni.
In acest fel nu va mai fi atat de stanjenitor, si va puteti cunoaste putin inainte de a iesi la intalniri adevarate. Poate veti descoperi inca din prima clipa ca nu va potriviti deloc si scutiti astfel cateva momente stanjenitoare de la intalnire.
  Improvizeaza. Ca in cadrul oricarei intalniri poti sa improvizezi ori de cate ori simti ca discutia a intrat intr-un impas. Vorbeste putin si despre tine, insa nu acapara toata discutia deoarece il vei face sa se simta si mai timorat decat este deja.
Iar in cazul in care simti ca intalnirea chiar nu isi are rostul si nu il vei putea place ca barbat niciodata, inventeaza pe loc o scuza si pleaca cat mai repede. Chiar daca isi va da seama ca ai mintit, cel putin vei fi scapat de agonia de a conversa cu un barbat cu care nu te potrivesti deloc.
  Fii tu insati. Acest sfat este valabil pentru orice intalnire cu orice tip. Este foarte important sa nu incerci sa pari altceva decat esti si sa te comporti cat mai natural. Pana la urma barbatul respectiv se va indragosti in prima faza de persoana pe care o are in fata la intalniri, iar daca tu nu te comporti natural este posibil sa trebuiasca sa te prefaci de fiecare data cand va intalniti. Iar acest lucru poate sa fie extrem de obositor si fara sens.
  Fara asteptari mari. Inca de la primele intalniri avem asteptari foarte mari in ceea ce-l priveste pe barbatul cu care ne intalnim. Trebuie sa fie frumos, galant, inteligent, sarmant, atragator si evident potent din punct de vedere financiar.
Insa nu toti barbatii poseda aceste calitati si cu cat iti faci sperante mai mari cu atat exista un risc mai mare sa fii dezamagita atunci cand il intalnesti. Si inca un ultim sfat: cunoaste intai omul de langa tine inainte sa il judeci dupa aparente, care de cele mai multe ori pot fi inselatoare (reginele.ro).

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686