Items filtered by date: Monday, 16 May 2016 - Like - stiri Alba Iulia

Concert „Flautul Fermecat"

Marți, 24 mai, ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, cinci flaute fermecate vor putea fi admirate de spectatori la ce-a de-a cincea ediție a turneului național susținut de Ion Bogdan Ștefănescu și Horia Mihail.

Și pentru că de fiecare dată trebuie să ne surprindă cu ceva, la acest nou turneu, Ion Bogdan Ștefănescu ne propune sa învățăm nu mai puțin de cinci nume japoneze diferite, toate asociate cu flautele sale: deja celebrul flaut de aur marca Muramatsu, flautul de lemn Yamaha, un flaut piccolo – Yamada, flautul alto Sankyo și un flaut bas – Kotato, toate aceste mărci fiind cap de serie pe plan mondial.

Pentru cei care participă prima oară la o astfel de demonstrașie de magie instrumentală, cu siguranță seara pe care o vor petrece alături de cele cinci flaute fermecate, de Ion Bogdan Ștefănescu șHoria Mihail va rămâne un reper între momentele de emoție artistică pe care le-au trăit vreodată.

Program Alba Iulia

1. M. Marais - Le Basque

2. W.A.Mozart - Alla turca

3. R. Schumann - Traumerei

4. Gossec - Tamburina

5. A. Dvorak - Humoresque

6. P. Ceaikovski - Serenada

7. Fr. Kreisler - Frumosul rozmarin

8. Anton Pann - Trei crai

9. Ciprian Porumbescu - Balada         

10. Petre Elinescu - Dansul vrăjitoarelor

11. Vasile Jianu - Pastel de toamnă

12. Paul Constantinescu - Cântec vechi

13. Grigoraș Dinicu - Hora staccato

14. Johnny Răducanu - Jocul țambalelor

15. Ioan Dobrinescu - Masquerade

16. Tiberiu Brediceanu - Trei dansuri românești

 Accesul se face pe bază de invitații gratuite care pot fi ridicate de mâine, 17 mai, de la Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia.

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686