Items filtered by date: Tuesday, 04 February 2020 - Like - stiri Alba Iulia

Înscrierea la clasa pregătitoare începe pe 4 martie. Care sunt noutățile

Înscrierea la clasa pregătitoare începe pe 4 martie când părinții completează online sau la unitatea de învățământ la care solicită înscrierea copiilor cererile-tip de înscriere, scrie Hotnews.ro.

Validarea cererilor-tip de înscriere la unitatea de învățământ la care solicită înscrierea copiilor, zilnic, în intervalul orar 8,00- 18,00 (luni-vineri), potrivit proiectele de metodologie și de calendar al încrierii pus în dezbatere publică de Ministerul Educației

Potrivit proiectului constituirea claselor de elevi se face după finalizarea procesului de înscriere, conform calendarului, în baza unei proceduri elaborate la nivelul unității de învățământ și aprobate de Consiliul de administrație, procedură care să asigure transparență, echitate, nondiscriminare și incluziune.

Consultă aici Calendarul de înscriere la clasa pregătitoare pentru anul școlar 2020-2021

Consultă aici metodologia de înscriere în învățământul primar în anul țcolar 2020-2020

De asemenea, situațiile excepționale ale copiilor care nu se încadrează în tranșele de vârstă prevăzute de metodologie vor fi analizate și soluționate de Comisiile județene/Comisia municipiului București, în baza unor proceduri proprii, se arată într-un comunicat MEC.

Propunerile, observațiile și sugestiile pe marginea proiectului de metodologie propus de Ministerul Educației și Cercetării pot fi trimise pe adresa de e-mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , până în data de 14 februarie 2020.

Continuarea pe Hotnews.ro

 

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686