Items filtered by date: Tuesday, 07 July 2020 - Like - stiri Alba Iulia

Celebritățile de la Hollywood care nu au apelat la operații estetice

  • Published in Monden

Multe dive apelează odată cu trecerea anilor la tot felul de operații estetice, în dorința de a rămâne pururea frumoase și de a păcăli oarecum bătrânețea. Există însă și celebrități care nu au luat în seamă asemenea proceduri și au dorit să rămână frumoase pe cale naturală, scrie Hotnews.ro.

Sunt multe cazuri de vedete care v-au înfrumusețat copilăria sau adolescența și care astăzi sunt greu de recunoscut din cauza operațiilor estetice multiple suferite. Un nas modificat, buze mai umflate, pomeți mai ridicați, etc.
În multitudinea de tentații ale lumii medicale, există și dive care și-au respectat corpul și l-au lăsat să sufere transformări (să îmbătrânească) pe cale naturală.
Mai jos puteți vedea o listă a unor vedete cu mare strălucire de la Hollywood care au evitat cu mare grație prezența bisturiului în viețile lor.
Sharone Stone
 
Actriță, producător și model născută pe 10 martie 1958, la Meadville, Pennsylvania, USA. Vârsta: 62 de ani.

Brooke Shields
 
Actriță și fotomodel născută pe 31 mai 1965, în Manhattan, New York, SUA. Vârstă: 55 de ani.

Salma Hayek
 
Actriță și producătoare născută pe 2 septembrie 1966, la Coatzacoalcos, Veracruz, Mexic. Vârsta: 53 de ani.

Jodie Foster
 
Actriță, director și producător. Născută pe 19 noiembrie 1962, în Los Angeles, SUA. Vârsta: 57 de ani.

Andie MacDowell
 
Actriță și fotomodel. Născută pe 21 aprilie 1958, la Gaffney, SUA. Vârstă: 62 de ani.

Emma Thompson
 
Actriță, scenaristă, activistă și comediantă. Născută pe 15 aprilie 1959, la Paddington, Londra, Anglia. Vârsta: 61 de ani.

 
Sigourney Weaver
Actriță considerată un adevărat "pionier" al filmelor science fiction. Născută pe 8 octombrie 1949, la New York, SUA. Vârsta: 70 de ani.

Halle Berry
 
Actriță, născută pe 14 august 1966, la Cleveland, Ohio, SUA. Vârsta: 53 de ani.

 
Julianne Moore
 
Actriță, născută pe 3 decembrie 1960, la Fort Bragg, SUA. Vârsta: 59 de ani.

Meryl Streep
Actriță, născută pe 22 iunie 1949, la Summit, New Jersey, SUA. Vârsta: 71 de ani.

HotNews.ro

 

 

 

 

Read more...

Soarta școlilor, decisă la sfârșitul lui august

O decizie privind redeschiderea unităților de învățământ din septembrie, odată cu noul an școlar, va fi luată la sfârșitul lunii august, în funcție de evoluția pamdemiei de COVID-19, afirmă ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. El spune că scenariile autoritățile sunt "de la cele mai sumbre, până la cele adaptate", scrie Hotnews.ro.

Nelu Tătaru a declarat, la Digi 24, că în gestionarea pandemiei ]n perioada verii se va face prin evaluări pentru fiecare etapă, iar în funcție de rezultatele acestora, autoritățile vor ști ce măsuri trebuie să ia în septembrie, atunci când va începe noul an școlar.
Ministrul Sănătății a spus că deciziile cu privire la redeschiderea ș colilor vor fi luate spre sfârșitul verii. El a precizat că există un grup de lucru la Ministerul Educaţiei, sub conducerea vicepremierului Raluca Turcan, care va pregăti măsuri pentru gestionarea începutului anului şcolar.
"Eu am spus încă de la început: ne vom gestiona perioada de vară, vom evalua fiecare etapă, iar în apropierea lunii septembrie vom vedea și cum prognozăm o următoare perioadă, inclusiv începutul anului şcolar. De o săptămână și jumătate, sub coordonarea vicepremierului Raluca Turcan, este o comisie mixtă cu Ministerul Sănătății, Ministerul Educaţiei, anumite direcții, care pregătesc reînceperea anului școlar. Avem scenarii de la cele mai sumbre, până la cele adaptate”, a spus Nelu Tătaru.
Întrebat care ar fi recomandarea sa în acest moment, Nelu Tătaru a spus că sfatul lui ar fi unul precaut.
"În acest moment, pentru toată lumea, înseamnă să ne revenim, să respectăm... Nu mă gândesc (la începerea școlilor - n.r.), noi adaptăm evoluția. La apropierea începutului anului școlar, să spunem sfârșitul lunii august, o să spunem ce putem să facem în 15 septembrie sau cum suntem. Pregătim acest moment, cu tot ce înseamnă măsuri. Sfatul ar fi cel precaut. Noi acum avem de gestionat o a doua cocoașă a acestui primului moment pandemic. Ne-am bucurat un pic cam devreme, am trecut-o în alt registru un pic cam devreme”, a explicat Nelu Tătaru.
El a avertizat că în cazul unei creșteri exponențiale a cazurilor comunitare de COVID-19, ar putea fi amânate alte m[suri de relaxare așteptate, cum ar fi redeschiderea restaurantelor, a piscinelor, a teatrelor, cinematografelor, stadioanelor pentru public.

HotNews.ro

 

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686