Persoanele născute în anul Marii Uniri, aniversate în județul Alba de structurile Ministerului Afacerilor Interne

Persoanele născute în anul Marii Uniri, aniversate în județul Alba de structurile Ministerului Afacerilor Interne

În judeţul Alba, Campania Ministerului Afacerilor Interne „O viaţă cât un centenar”, a continuat  ieri, miercuri 13 iunie a.c.  la două dintre cele cinci persoane care au împlinit sau vor împlini în decursul anului acesta 100 de ani, precum România. Acestea au fost vizitate de prefectul judeţului Alba, Dănuț - Emil Hălălai, însoţit de de colonel Oprișa Cornel, inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ” Unirea” al județului Alba, comisar șef de poliție Cioancă Sorin - Ioan, împuternicit șef al Inspectoratului de Poliție Județean Alba, colonel Giurea Marius Claudiu, inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, reprezentanți ai  Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ” Unirea” Alba și ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba și primarul comunei Daia Română, domnul Hăprian Visarion.

Doamnele Mihu Ana din comuna Daia Română și Muntean Veronica din municipiul Alba Iulia, care au ajuns la vârsta de 100 de ani au primit din partea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, un mesaj de felicitare însoţit de un tricolor şi de o insignă cu inscripţia „România 100”. De asemenea, prefectul  Dănuț - Emil Hălălai şi reprezentanţii structurilor MAI din judeţ le-au dăruit sărbătoritelor buchete de flori și mici cadouri simbolice pentru a marca un veac de istorie trăită.

În ciuda stării de sănătate precare, centenarele județului s-au bucurat de vizitele primite, iar cu glasul tremurând de emoție și cu sprijinul familiei au împărtășit poveștile lor de viață,  cu visele și durerile lor, cu zâmbete și cu lacrimi, cu obstacole presărate de- a lungul timpului, vieți lungi, pentru că fiecare dintre acești cetățeni au vârsta statului unitar al tuturor românilor.

” Persoanele pe care le onorăm azi împlinesc anul acesta, cea mai frumoasă vârstă: vârsta Marii Uniri. Vă felicităm din tot sufletul și ne mândrim cu dumneavoastră, cetățenii simbol ai acestui județ.” a  declarat prefectul Dănuț - Emil Hălălai.

Ultima vizită a mesagerilor campaniei va fi vineri 15 iunie a.c. la casa doamnei Bîte Rafila din satul Izlaz, comuna Arieșeni.

Instituția Prefectului – Județul Alba

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686