Items filtered by date: Friday, 07 November 2014 - Like - stiri Alba Iulia

O mama cu 3 copii doarme cu stafiile in casa!

Ancuța Marcu are  24 de ani și își crește singură cei trei copii, de 7, 3 și 2 ani. Părăsită de soț, se chinuie  să-și crească micuții, cu cei 284 de lei, primiți ca alocație de stat și 150 de lei, pensie alimentară, pe care îi dă pe chirie După divorț s-a mutat într-o anexă de aproximativ 15 mp. În prima noapte a visat că aici s-a spânzurat o femeie. Avea să afle, a doua zi că, într-adevăr aici s-a spânzurat stăpâna casei. În nopțile următoare a avut parte numai de surprize înfiorătoare, o ușa se deschidea, fix la ora 12,00 noaptea și nu putea să o închidă iar o jucărie cânta singură. A convins un preot să-i facă o slujbă religioasă și de atunci are liniște dar au apărut alte probleme. Ancuța nu are căldură, mâncare și i s-au îmbolnăvit copiii. Oameni de afaceri din Sebeș și prefectul județului i-au dat o mână de ajutor și o parte din probleme au fost rezolvate. ,,Am aflat de această situație și ne-am implicat și noi. I-am dat un ajutor de urgență de 300 de lei și am decis să decontăm medicamentele pentru fetița bolnavă. Întreaga familie a fost pusă sub supravegherea Serviciului de Asistență Socială din cadrul Primarie Sebeș și urmează, ca în perioada imediat următoare să depistăm toate cazurile de mămici cu copii, abandonate de soți" - a declarat primarul Alexandru Dăncilă.

Read more...

Negocieri intre staff-urile lui Ponta si Iohannis

Echipa de campanie a candidatului ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis, a transmis, joi seara, o invitație adresată echipei de campanie PSD pentru a lua parte vineri la amiază la negocieri, în vederea organizării unei dezbateri electorale între candidații rămași în cursa pentru Cotroceni, informează Mediafax.

Invitația pentru negocieri a fost semnată de purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu.

”Dată fiind necesitatea organizării unei dezbateri electorale pe un teren neutru între domnii Klaus Iohannis și Victor Ponta, la care să aibă acces întreaga mass-media, vă solicitam respectuos să acceptați o întâlnire între echipele de campanie ale celor doi candidați pentru a pune la punct toate detaliile evenimentului. Menționăm că am transmis deja Institutului pentru Politici Publice acceptul domnului Klaus Iohannis pentru participarea la dezbaterea organizată de această entitate neguvernamentală”, se arată în invitație.

”Vă propunem ca această întâlnire să aibă loc mâine (vineri - n.r.), începând cu ora 12.00, la sediul PNL din Sos. Kiseleff nr. 57 sau în orice altă locație considerați că este potrivit pentru dumneavoastră. Suntem convinși că această întâlnire este absolut necesară întrucât cetățenii au dreptul să asiste la o dezbatere între cei doi candidați rămași în cursa pentru Cotroceni”, se precizează în invitație.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a declarat, vineri dimineaţă, pentru MEDIAFAX, că PSD a confirmat pentru vineri, ora 13.30, la fostul sediu al USL, întâlnirea staff-urilor de campanie ale lui Victor Ponta și Klaus Iohannis pentru stabilirea dezbaterilor între cei doi candidați.

Ea a subliniat că PSD dorește o dezbatere între Victor Ponta şi Klaus Iohannis: "Noi ne dorim în mod real o dezbatere între Victor Ponta şi Klaus Iohannis la televiziuni private şi/sau în alt loc, pe principiul deontologiei şi echidistanţei jurnalistice".

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686