Items filtered by date: Tuesday, 06 May 2014 - Like - stiri Alba Iulia

Mama Andreei Tonciu este distrusa din cauza scandalului in care a fost implicata fiica sa!

  • Published in Monden

La doar cateva zile dupa ce Andreea Tonciu si Nicolae Mitea au fost implicati intr-un scandal dintr-un parc bucurestean, mama Andreei a tinut neaparat sa vorbeasca personal cu implicatii.

 

“Vreau să îmi spună băiatul acesta de ce trebuie eu ca mamă să suport jignirile pe care le-a adus fiicei mele. El a tras-o ca s-o lovească, să fie agresiv. Îmi dau seama că este un om foarte agresiv.

Eu ca mamă mă gândesc ce se întâmplă cu tinerii din ziua de azi. Ţi-e frică să ieşi în parc acuma? Mama lui nu are curaj să intre în direct pentru că ştie ce a crescut”, a declarat mama Andreei, despre cel cu care fiica ei a avut scandalul.

„Eu nu veneam la TV dacă Andreea Tonciu nu spunea că am vrut să-i fur geanta. După ce m-a lovit Mitea, am recunoscut că am jignit-o pe Andreea.” a spus Paul, cel despre care ar fi vorba ca Nicolae Mitea l-ar fi agresat fizic.

Read more...

O tanara a fugit din Brasov dupa ce fiul unui senator s-a spanzurat din cauza ei

  • Published in Monden

Avea 18 atunci cand fostul ei iubit, Marian Iorga, s-a sinucis dupa ce ea i-a spus ca povestea lor de iubire ajunsese la final. Pusa la zid de toti amicii lui, adolescenta si-a regasit cu greu linistea, desi nu avea nicio vina pentru gestul necugetat.

Nenorocirea care i-a schimbat total viata Xeniei s-a petrecut in februarie 2008. Ingenuncheati de durere, parintii lui Marian i-au interzis sa participe atunci la inmormantare, iar prietenii lui i-au transmis numeroase mesaje dureroase, de amenintare.

Condamnata sa sufere in tacere pentru aceasta nenorocire, adolescenta s-a remontat si a incercat sa-si vada de viata mai departe, lucru care i-a fost insa imposibil. Totul ii amintea de Marian, asa ca pana la urma a luat decizia transata de a pleca din tara…

Are restaurantul ei in Frankfurt
Desi au trecut mai bine de 6 ani de atunci, Xenia refuza si acum sa vorbeasca despre sinuciderea lui Marian, insa ne-a povestit, intr-un interviu exclusiv, totul despre viata pe care o duce acum in Germania.

“Am trecut printr-o perioada foarte dificila, iar in Germania am reusit sa regasesc linistea de care aveam atunci nevoie. Momentan sunt managerul propriului restaurant cu specific Italian, iar in viitorul apropiat sper sa devin Tattoo Artist si sa am propriul meu salon de tatuaje”, ne-a spus ea.

In tot acest timp, bruneta si-a umplut trupul cu tatuaje. “Am aproximativ 15. Nu as putea spune un numar exact, deoarece majoritatea tatuajelor mele sunt continuarea celor initiale, legate tematic intre ele… Am facut o pasiune in general pt lucrurile care contin cel putin un gram de nebunie.

Primul tatuaj a fost de fapt o provocare! Restul a venit de la sine. La 15 ani mi-am facut primul tatuaj, un tribal. Am continuat cu tatuaje mici deoarece mama nu reusea sa le accepte si incercam sa nu o supar foarte tare. Urmatorul tatuaj a fost foarte expresiv, colorat si la vedere. Mi-am tatuat planta de Marijuana pe piept. A fost primul tatuaj care ma reprezinta si are un mesaj clar : “Legalize!” Am urmat tematica cu Bob Marley, regele muzicii reggae.

Apoi am inceput sa imi tatuez mana stanga, a mers pe sleeve religios. Mi l-am tatuat pe Iisus Hristos, vitralii, un inger si o catedrala gotica. Pe mana dreapta mi-am tatuat portrete color si pe pisicul meu “Al Pacino”, un exemplar superb din rasa canadian sphynx. Acum 2 luni mi-am tatuat si portretele mamei si surorii mele, Larisa. As vrea sa ii multumesc in special lui Marius Jucan, unul dintre cei mai buni artisti din tara si prietenilor care m-au ajutat sa ajung una din clientele lui”, a mai spus Xenia.

Cat despre viitor, ea promite ca isi va acoperi total trupul cu tatuaje: “Nu mi-am facut planuri concrete dar va garantez ca abia am inceput sa ma tatuez. Am inceput sa apar pe diverse site-uri destul de apreciate si se pare ca poze mele au success. Voi poza pentru reviste doar in momentul in care voi avea sleev-urile complete”, ne-a mai spus ea.

Read more...

Simona Sensual, în plină desfătare la piscină!

  • Published in Monden

Vedeta se pregăteşte intens pentru emisiunea “Splash-Vedete la apa”

 

Simona Sensual se antreneaza din greu pentru editia din aceasta vara a emisiunii “Splash-Vedete la apa”. Blonda invata sa sara de la inaltime in bazin. Vedeta de televiziune trage tare la antrenamente, insa in pauze profita pentru a se relaxa.

Cu un costum de baie minuscul, nu tocmai potrivit pentru genul de activitate pe care o practica in bazin, Simona Sensual s-a pozat cracanata in apa. Cu bratele intinse si cu picioarele departate, blonda a oferit o imagine care i-a incitat imediat pe barbati

Read more...

Bill Gates ar putea ramane fara nicio actiune la Microsoft in patru ani

Miliardarul american Bill Gates, fost presedinte si director general al Microsoft, ar putea ramane pana la mijlocul anului 2018 fara actiuni la compania americana pe care a infiintat-o impreuna cu Paul Allen in 1975, daca mentine ritmul vanzarii de actiuni din ultimii zece ani, informeaza Mediafax.

Gates a vandut in aproape fiecare trimestru din ultimul deceniu pachete de cate 20 de milioane de actiuni Microsoft, conform unui plan prestabilit de tranzactionare.

In cazul in care Gates mentine acelasi ritm, in patru ani nu va mai detine direct actiuni la Microsoft.

Cofondatorul Microsoft a pierdut in aceasta saptamana pozitia de cel mai mare actionar persoana fizica la Microsoft in favoarea fostului director general al companiei Steve Ballmer. Ballmer s-a retras din functie in februarie, dar a pastrat de-a lungul timpului actiunile primite.

Potrivit unor documente transmise Comisiei pentru Bursa si Valori Mobiliare din SUA, Gates mai detine la Microsoft usor peste 330 de milioane de titluri, dupa vanzarile din aceasta saptamana. Ballmer are peste 333 de milioane de actiuni.

Ambii au astfel participatii de circa 4% din actiunile Microsoft si sunt, de departe, cei mai mari actionari persoane fizice. Fondurile de investitii Vanguard Group, State Street Global Advisors si BlackRock au participatii usor mai mari decat cei doi, arata datele Reuters.

Gates a detinut 49% din Microsoft la momentul listarii companiei in 1986.

In 2000, Gates a cedat postul de director general lui Ballmer, iar in februarie anul acesta a demisionat si din postul de presedinte, dar a ramas in board-ul companiei.

In ultimii sase ani, miliardarul s-a concentrat asupra activitatilor filantropice ale fundatiei Bill & Melinda Gates, finantata in mare de actiunile detinute la Microsoft.

Potrivit calculelor Bloomberg, Gates este cel mai bogat om din lume, cu o avere de 79,9 miliarde de dolari, Ballmer se afla pe 39 la nivel global cu 18,8 miliarde de dolari, in timp ce Paul Allen ocupa pozitia 58, cu 15,5 miliarde de dolari.

Participatia de circa 4% detinuta de Gates la Microsoft reprezinta doar o cincime din averea sa. Restul activelor sale sunt administrate de Cascade Investment, structura de investitii care controleaza participatii la companii precum Canadian National Railway si Berkshire Hathaway. Gates a donat 28 de miliarde de dolari fundatiei sale.

Read more...

Generalul Philip Breedlove: Rusia nu va invada Ucraina

  • Published in Monden

Comandantul fortelor NATO in Europa, generalul american Philip Breedlove, a apreciat luni in Canada ca, cel mai probabil, trupele ruse nu vor patrunde in estul Ucrainei, dar a atras atentia ca presedintele Vladimir Putin poate sa isi atinga obiectivele prin alte mijloace, informeaza Cotidianul.ro.

Generalul este convins ca in Ucraina se afla membri ai fortelor speciale ruse care pun la cale tulburari. 

Breedlove a recunoscut ca, pana in urma cu o saptamana, considera ca, probabil, Rusia va trimite trupe in sudul Ucrainei pentru a securiza astfel drumul spre Crimeea, anexata in martie, inainte de a avansa pana la Odesa.

Luni, el a explicat ca si-a schimbat parerile. "In prezent, as spune ca nu este cel mai probabil. Putin isi poate atinge obiectivele in estul Ucrainei fara sa treaca granita cu trupele sale", a declarat acesta.

In opinia generalului Breedlove, "desfasurarea cea mai probabila este ca el (Putin) va continua sa faca ceea ce face, si anume sa discrediteze Guvernul, sa provoace haosul si sa incerce sa pregateasca terenul pentru o miscare separatista" in estul Ucrainei.

In cazul Crimeei, Putin mai intai a "negat prezenta rusa, iar acum recunoaste aceasta prezenta in Crimeea", a spus Breedlove.

"Acelasi lucru se va intampla in Ucraina, pe masura ce timpul trece", a adaugat el.

Conducatorul militar al Aliantei Nord-Atlantice in Europa s-a intalnit luni cu premierul canadian Stephen Harper si ministrul Apararii Rob Nicholson.

Read more...

Antonescu Ponta ma acuza cu nerusinare ca m-am asociat cu Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, la Tulcea, ca liderul social-democrat Victor Ponta il ataca "cu nerusinare" ca s-a asociat cu presedintele Traian Basescu, in conditiile in care premierul este cel care l-a chemat pe presedinte la nunta sa si a semnat cu acesta pactul de coabitare, informeaza Agerpres.

'Azi cu o nerusinare care nu ma mira la un pesedist ma acuza ca m-am asociat cu Traian Basescu (...). Este surprinzator tupeul acestui om. Pai, nu eu am fost subordonatul Guvernului lui Emil Boc, ci Victor Ponta. Nu eu am fost coleg cu Elena Udrea, in 2009, ci Victor Ponta. Nu eu am fost avocatul familiei Cocos, in 2010, si nu eu l-am chemat la nunta mea pe Traian Basescu, ci domnul Ponta. Nu se poate sa ma acuze Victor Ponta de complicitate cu Traian Basescu, pentru ca nu eu am semnat pactul de coabitare cu Traian Basescu si nu eu am impartit procurorii cu Traian Basescu, ci Victor Ponta', a declarat luni dupa-amiaza, in timpul unei intalniri cu electoratul tulcean, presedintele PNL, Crin Antonescu.

Intrebat fiind ce a discutat cu membrii Biroului Permanent al organizatiei judetene a PNL, liderul liberalilor a raspuns ca a 'vorbit despre politicile sustinute de candidati in PE, nu despre parasute, puscaria lui Ponta sau a lui Basescu despre care, din pacate, vorbim in fiecare zi'.

'Am vorbit despre diferentele dintre noi, liberali, si ceilalti, am vorbit despre faptul ca am avut aliante si cu Traian Basescu, o alianta fara de care acesta nu ar fi fost presedinte. Am avut o alianta si cu PSD, o alianta fara de care domnul Ponta nu ar fi fost premier. Toate aceste aliante s-au rupt si nu regret ca le-am facut. Au fost schimbari de majoritate, schimbari de Guvern, de presedinte, schimbari care erau necesare. Am spus ca PNL a preferat intotdeauna sa respecte niste principii si am spus, vorbind despre usurinta cu care altii mint si incurcatura in care liberalii sunt pusi, daca trebuie sa nu spuna exact adevarul, ca acest lucru chiar daca ne face poate mai putin eficienti electoral reprezinta certificatul nostru de garantie, noi nefiind nici comunisti, nici securisti de tip vechi', a mai spus presedintele PNL.

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686