Items filtered by date: Tuesday, 20 October 2015 - Like - stiri Alba Iulia

Bursa locurilor de munca la Vintu de Jos prin proiectul ”Dezvoltare rurala durabila prin revitalizarea mestesugurilor”

COMUNICAT DE PRESĂ

Alba Iulia, 20 Octombrie 2015

Asociaţia Pakiv Romania în parteneriat cu SC Technical Training SRL București și Techniki Ekpedeftiki SA Grecia organizează miercuri, 21 octombrie 2015, la Vințu de Jos, județul Alba, Bursa locurilor de muncă în cadrul proiectului”Dezvoltare rurală durabilă prin revitalizarea meșteșugurilor”, ID 129639, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013,  Axa prioritară 5, ”Promovarea măsurilor active de ocupare”.

Evenimentul  va avea loc la Căminul Cultural din localitatea Vințu de Jos, județul Alba, între orele 10.00 și 13.00.

Scopul acestui eveniment este de a de pune în legătură  potențialii angajatori de pe piața locală și regională a muncii cu grupul țintă al proiectului ”Dezvoltare rurală durabilă prin revitalizarea meșteșugurilor”, ID 129639, în vederea stabilirii de raporturi de muncă sau serviciu.

În cadrul acestui proiect, până la această dată,au fost furnizate servicii integrate de informare, consiliere și de formare profesională în mediul rural pentru cel puțin 1000 de șomeri, persoane ocupate în agricultura de subzistență și persoane inactive din regiunile Centru, Nord-Vest și Vest. Programele de formare profesională au vizat calificarea a 875 dintre viitorii beneficiari ai proiectului în domenii din sectorului meșteșugăresc. După finalizarea programelor de formare, 30 dintre absolvenții care au obținut certificate de calificare vor fi susținuți și asistați să-și înființeze mici afaceri meșteșugărești care să contribuie atât la creșterea calității vieții acestora și a familiilor lor, precum și la dezvoltarea comunităților din care fac parte.

La bursa locurilor de muncă organizată prin proiect sunt invitați să participe atât beneficiarii proiectului și potențialii angajatori, cât și alte persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, reprezentanți ai autorităților  publice locale și centrale, reprezentanți ai societății civile, reprezentanți ai mediului academic și universitar, mass media locală și centrală și alți actori relevanți care sunt implicați sau doresc să se implice în reducerea șomajului și creșterea calității vieții în mediul rural.

Informaţii suplimentare:

Cristian PRUNEAN

Expert PR

Asociaţia Pakiv România

Telefon: 0258811170                                   

Web: www.pakiv.ro,               

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.               

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686