Items filtered by date: Friday, 29 January 2016 - Like - stiri Alba Iulia

UN ALBAIULIAN LA WASHINGTON

În perioada 27-30 ianuarie 2016, la Washington DC, SUA, se desfășoară sub egida “Global Ties U.S. National Meeting” evenimentul internațional “I am Diplomacy: The Power of Exchanges”, cu sprijinulDepartamentului de Stat al Statelor Unite, la care participă și albaiulianul Gruia Ioan Bumbu în calitate de Președinte al Romanian IVLP Alumni Association.

În data de 27 ianuarie a.c., domnul Bumbu a fost prezent la întâlnirea cu membrii Congresului SUA și cu specialiști în domeniul programelor de schimburi internaționale cu tema - “A Strategic Dialogue on Advancing Peace & Security through International Exchange Programs” - ce s-a desfășurat loc la Capitol Hill.

Totodată, domnul Bumbu a participat, în 28 ianuarie, la deschiderea  Sesiunii Plenare a evenimentului și la recepția specială oferită de către Departamentul de Stat al SUA, în semn de apreciere față de Programul IVLP(International Visitor Leadership Program), eveniment organizat în clădirea Harry S. Truman, în sala istorică Benjamin Franklin.

În data de 30 ianuarie, domnul Bumbu va participa la International Members Congress, alături de reprezentanții celor 45 de state prezente la eveniment.

“Global Ties U.S. National Meeting” reunește  organizații, agenții guvernamentale din SUA dar și lideri din domeniul schimbului internațional. La evenimentul ce are loc în fiecare an în Washington DC, participă aproape 1.000 de participanți și are rolul de a facilita înțelegerea la un înalt nivel a celor mai recente tendințe în domeniul diplomației și de a consolida legăturile internaționale.

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686