Klaus Iohannis a dat de pamant cu Cooperativa

Sursa imagine: caleeaeuropeana.ro Sursa imagine: caleeaeuropeana.ro

Surse din PNL ne-au explicat ca imediat dupa Congresul PNL, noul lider, Klaus Iohannis, a convocat o sedinta de urgenta cu liderii Cooperativei din PNL, informeaza Stiripesurse.ro.

Intalnirea a fost una extrem de furtunoasa, iar Klaus Iohannis a inceput tirul acuzatiilor, dupa ceea ce s-a intamplat la Congres. Surse din PNL ne-au explicat ca principalul repros al lui Iohannis a fost ca liderii Cooperativei au asistat pasivi la miscarea lui Crin Antonescu.

Klaus Iohannis le-a reprosat ca intelegerea initiala era ca el sa propuna o motiune, in urma careia sa fie ales candidatul la prezidentiale nominal. Ceea ce s-a intamplat insa la Congres a dat toate calculele peste cap.

Antonescu a fost propus, la solicitarea salii si a acceptat. Acum, soarta lui Iohannis sta la mana unor sondaje de opinie, care pot genera oricand surprize.

In planurile lui Klaus Iohannis si ales Cooperativei asa ceva nu trebuia sa se intample, tocmai de aceea nici nu s-a discutat rezolutia privind prezidentiabilul la Delegatia Permanenta, ci doar la Congres. Strategia era sa fie un vot fulger si nimeni sa nu aiba timp sa faca vreo miscare.

Al doilea repros al lui Klaus Iohannis a fost legat de faptul ca liderii Cooperativei l-au lasat singur la Congres. Preocupati mai mult sa imparta biletele pe hol, liderii PNL au uitat de Iohannis, care a fost fortat sa stea mai mult singur pe scena Congresului.

Sursele noastre ne-au explicat ca Iohannis pare sa se fi convins deja ca este o marioneta in mana Cooperativei si este probabil ca va incerca sa cada la pace cu Crin Antonescu.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686