PONTA A DEMISIONAT: "Eu nu ma bat cu oamenii"

www.gandul.info www.gandul.info

Premierul Victor Ponta a anunțat, miercuri, la Palatul Victoria, că își depune mandatul de la conducerea Guvernului.

"Începând cu ziua de astăzi îmi depun mandatul de prim ministru și implicit pe cel al Guvernului României", a anunțat miercuri Victor Ponta. "Am obligația să constat supărarea legitimă care există în cadrul societății și dorința legitimă de a avea responsabilități mai mari decât patronii unei firme", a afirmat premierul demisionar, subliniind că nu vrea sa lase responsabilitatea "pe seama altora". "Nu mă bat cu oamenii, cred ca ar fi o mare greșeală și am avea toți de suferit", a adăugat Ponta, subliniind că "Sper ca depunerea mandatului meu și a guvernului să satisfacă cererile protestatarilor."

Ponta a precizat că la ora 16,00 va avea loc o ședință specială a Guvernului, în care le va mulțumi miniștrilor cu care a lucrat și pentru a pregăti perioada de tranziție către viitorul Cabinet.

Marți seară 25 de mii de oameni au cerut în stradă demisia Guvernului Ponta, numai în Capitala. Marșuri de protest au avut loc și în alte orașe ale țării, în memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv. "Corupția ucide", "Asasinii" și "Premier penal, marș la tribunal!" au fost câteva dintre scandările manifestanților.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686