Items filtered by date: Thursday, 06 August 2015 - Like - stiri Alba Iulia

Un albaiulian urmarit international, adus in tara de politisti

În data de 4 august a.c., poliţişti ai Compartimentului Urmăriri din Inspectoratul de Poliţiei Judeţean Alba, împreună cu poliţişti ai Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au preluat din Munchen – Germania, un bărbat de 41 de ani, din Alba Iulia, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, în octombrie 2014, Tribunalul Vâlcea a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 7 ani închisoare, pentru constituirea unei grupări infracţionale, având ca scop obţinerea de beneficii materiale din şantaj, trafic de fiinţe umane, folosind, pentru a-şi impune voinţa, violenţa, producerea de scandaluri ori lipsirea de libertate în mod ilegal.

Bărbatul, fost lider al unei grupări infracționale din Alba Iulia, destructurată de poliţişti, a părăsit teritoriul ţării noastre în anul 2011.

În urma colaborării cu autorităţile judiciare germane, prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, cel în cauză a fost localizat şi reţinut pe teritoriul Germaniei.

O dată adus în ţară, acesta a fost introdus în Penitenciarul Rahova pentru executarea pedepsei cu închisoarea.

Read more...

Prins cu permisul de conducere suspendat

În data de 05.08.2015 ora 13:30, polițiștii locali albaiulieni din cadrul Biroului Circulație, au legitimat pe conducătorul unei autoutilitare staționate pe Bd. Revoluției 1989 din municipiul Alba Iulia, în spațiul rezervat mijloacelor de transport în comun .
La solicitarea justificată a documentelor, N.A. nu a prezentat permisul de conducere, motiv pentru care a fost verificat în bazele de date. Din verificările efectuate, s-a constatat că acesta figura cu permisul de conducere suspendat, ulterior fiind condus și predat la I.P.J. Alba – Poliția Municipiului Alba Iulia, în vederea continuării cercetărilor în această cauză.
Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686