ULTIMELE CUVINTE ALE COPILULUI UCIS DE CÂINE! Uite mărturia CUTREMURĂTOARE a bunicii

ULTIMELE CUVINTE ALE COPILULUI UCIS DE CÂINE! Uite mărturia CUTREMURĂTOARE a bunicii

Trupul neînsufleţit al băieţelului de patru ani ucis de un câine maidanez în zona Parcului Tei a fost depus, miercuri, la Biseria Cfântul Gheorghe din Capitală. Bunica celor mici este încă şocată de tragedie.

Bunica băieţelului ucis de câine, Aurica Anghel, a făcut mărturii zguduitoare la priveghiul copilului. Ultimele cuvinte spuse de Ionuţ înainte să dispară de lângă ea şi să fie muşcat de fiarele de pe un maidan din apropierea parcului până când a murit îi răsună permanent în minte.

"Mi-a spus «bunica, aici ne jucăm... aici suntem», şi eu mă mutam cu banca... se mutau ei, mă mutam şi eu... În trei locuri m-am mutat, mă mutam din bancă în bancă după ei, după ei, după ei. Nu ştiu cum au dispărut, că eu nu cunoşteam parcul aşa bine", spune obsesiv femeia, distrusă de durere, potrivit România TV.

Femeia spune că nepotul cel mare, în vârstă de 6 ani, care a fost şi el muşcat de picior de câini, dar a reuşit să scape, este în stare de şoc. "Primele cuvinte ale lui au fost «Bunica, Ionuţ gata, nu mai e, a murit. Cinci câini erau pe el şi eu am scăpat». Atât a putut să spună. Mi-a spus: «Bunica, îţi spun ceva, dar nu mă baţi». El n-a mai spus nici la cine l-a scăpat pe el că are un frate şi că l-au mâncat câinii", a povestit Aurica Anghel.

"Fratele lui e foarte speriat. Tot zice «Nu sunt de vină eu, nu sunt de vină eu». Părinţii sunt mulţumiţi că au scăpat măcar cu unul... Mi-au zis că nu mi-i mai dau mie, mi-a zis şi băiatul cuvinte grele", spune femeia.

Bunica a precizat că nu este de vină pentru cele întâmplate: "A fost o fracţiune de secundă. N-am fost nici eu vinovată, că sunt ca argintul viu copiii ăştia. Trebuia să mă duc imediat, dar eu tot aşteptam să vină".

Şi tatăl băiatului este împietrit de durere. "Cine-i iubeşte pe maidanezi, să vină să vadă cum arată copilul meu! Fiul meu nu a murit muşcat de câini, ci mâncat!", spune bărbatul, care se pregăteşte să-şi îngroape fiul de numai patru anişori.

Sursa: www. libertatea.ro

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top