Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Vremea în Alba

Vremea în Alba

  Începutul acestei săptămâni deputează cu vreme bună, soare şi nori, temperaturi ce vor ajunge până la 28 de grade în unele localităţi din Alba. Pe final de săptămână, valorile termice vor scădea până la valori de 21-22 de grade la sfârşitul de săptămână. Vor reapare precipitaţiile la sfârşitul de săptămână, iar imaginea tomnatică va fi deplină.
Vă prezentăm prognoza meteo în perioada 9-15 septembrie:
  La Alba Iulia, începutul de săptămână va fi caracterizat în felul următor: 28 de grade pe timpul zilei, 12 noaptea, iar cerul va fi parţial însorit. Ziua de marţi aduce un cer parţial îmsorit deasupra oraşului, temperatura va urca doar până la 25 de grade ziua iar noaptea 10 grade. Miercuri, va fi din nou un cer parţial însorit, maxima zilei va fi de 24 de grade, în timp ce minima nopţii va fi de 13 grade. Joi, vor fi câţiva nori sporadici pe cer, maxima zilei de 26 de grade iar cea a nopţii de 12 grade. Vineri, vor fi condiţii de ceva averse de ploaie, maxima zilei ajungând la 27, iar pe timpul nopţii se vor înregistra 13 grade. Sâmbătă vom avea parte de ploi sporadice. Maxima va fi de 22 de grade iar minima nopţii de 7. Ultima zi a săptămânii va avea un cer predominant însorit, o maximă a zilei de 21 de grade şi minimă a nopţii de 9 grade.
  La Sebeş, în prima zi a acestei săptămâni cerul va fi împărţit între soare şi nori. Temperatura zilei va fi de 28 de grade iar cea a nopţii de 12. Ziua de marţi se poate descrie printr-o zi cu un cer parţial însorit, cu maximă de doar 25 grade şi minimă de 11 grade. Miercuri, va fi din nou cer parţial însorit, maxima zilei va ajunge la 23 de grade. Noaptea, mercurul din termometre va indica 13 grade. Joi, va fi cer parţial însorit cu maxima de 26 de grade şi minima nopţii de 12 grade. Vineri, cerul va fi însorit spre parţial noros, cu şanse să apară şi ploi, mercurul termometrelor va ajunge ziua la 27 de grade iar noaptea la 13 grade. Sâmbătă vor fi averse de ploaie, temperatura zilei va urca până la  22 de grade, iar noaptea va coborî până la 7 grade. Cerul va fi parţial însorit duminică, temperatura zilei va urca la 21 de grade, iar noaptea 9.
  La Aiud, ziua de luni se caracterizează astfel: cer parţial senin, o maximă a zilei de 22 de grade şi o minimă a nopţii de 11 grade. Marţi, cerul va fi parţial senin, temperatura maximă a zilei va fi de 20 grade iar minima nopţii de 9 grade. Miercuri va fi cer predominant însorit, temperatura zilei va fi de 18  grade, iar noaptea de 12 grade. Joi, norii vor fi sporadici pe cerul oraşului, maxima zilei se va situa în jurul valorii de 20 grade, iar noaptea minima de 11 grade. Vineri, va fi din nou cer parţial însorit, dar va apărea şi ploaia. Mercurul din termometre va urca la 21 de grade pe timpul zilei, în timp ce noaptea va ajunge la 10. Pe ziua de sâmbătă se aşteaptă ploi sporadice, o temperatură de 17 de grade ziua şi 6 noaptea. Duminică, cerul va parţial senin, temperatura va urca pe timpul zilei la 18 de grade, iar noaptea va coborî la 8.
   La Blaj, începutul săptămânii va avea un cer parţial senin, cu 25 de grade în termometre ziua. Vor fi 9 grade noaptea. În cursul zilei de marţi cerul va fi parţial însorit,  temperatura zilei va fi de 27 , iar noaptea se va situa în jurul valorii de 12 grade. Miercuri se aşteaptă un cer parţial însorit, maxima zilei va ajunge la 25, iar minima la 13 grade. Joi, înnorare accentuată. Temperatura zilei va fi de 25 de grade, iar minima nopţii de 13 grade. Vineri, cerul va prezenta innorări cu şanse ridicate de ploaie. Maxima zilei va fi de 27. Noaptea minima va fi  13 grade. Sâmbătă vor fi 22 de grade- temperatura cea ma ridicată a zilei şi 7 noaptea. Cerul va fi parţial senin. Duminica, cerul va fi însorit, temperatura zilei va fi de 22, iar minima nopţii de  9 grade.
  La Cugir prima zi a săptămânii va prezenta un cer parţial însorit. Ziua vor fi 28 de grade în aer, iar noaptea 12. Marţi ,cerul va fi din nou parţial însorit, maxima zilei va fi de  25 grade iar noaptea 11 grade. Miercuri, vor fi nori dar şi soare pe cerul oraşului, maxima zilei va fi de 23, în timp ce minima nopţii va fi de 13 grade. Joi va fi un cer parţial însorit, maxima zilei de 26 de grade iar cea a nopţii de 12 grade. Vineri, va fi din nou cer parţial însorit,însă e posibil să şi plouă, temperatura maximă va ajunge la 27. Pe timpul nopţii se vor înregistra 13 grade. Sâmbăta cerul vor fi averse. Maxima va fi de 21 de grade iar minima nopţii de 7. Ultima zi a săptămânii va avea un cer parţial însorit, o maximă a zilei se 21 de grade şi minimă a nopţii de 9 grade.
accuweather.com

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top