Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Fenomen PERICULOS şi incredibil: GRECII vor să aibă SIDA! De ce se INFECTEAZĂ voluntar

Fenomen PERICULOS şi incredibil: GRECII vor să aibă SIDA! De ce se INFECTEAZĂ voluntar

  A devenit un fenomen îngrijorător după cum notează analiştii. Un număr tot mai mare de cetăţeni greci se infectează voluntar cu virusul HIV! De ce fac acest lucru?
  Pentru a putea primi un ajutor lunar de câteva sute de euro de la stat, după cum arată un raport al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii citat de presa internaţională.
  Specialiştii spun că aproape jumătate dintre noile infecţii ar fi fost produse din dorinţa oamenilor de a primi ajutorul de 700 de euro pe lună, destinat unei anumite categorii de bolnavi, şi acces mai rapid la programele de reabilitare a dependenţilor de droguri, relatează uk.news.yahoo.com.
   Potrivit OMS, care a cercetat efectele crizei economice asupra ţărilor europene, rata infectării cu HIV a crescut în Grecia. După cum se notează în raport, practica este mai frecventă în rândul consumatorilor de droguri. O altă cauză a creşterii infectărilor este prostituţia.
  Conform datelor făcute publice de Centrul Elen pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (Keelpno), rata infecţiilor cu HIV aproape că s-a triplat în Grecia, pe parcursul a aproape 10 ani (de la 3,9 la 100.000 de locuitori, în 2003, la 10,9 în 2012).
  OMS subliniază că asistăm la un fenomen periculos, deoarece şi Spania, Irlanda sau Italia sunt în prericol să fie afectate.
Sursa:www.evz.ro

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top