Logo
Print this page

Atentie la falsii prestatori de servicii!

Atentie la falsii prestatori de servicii!

Poliţiştii din Sebeş fac cercetări pentru identificarea şi tragerea  la răspundere penală a unor indivizi, care, folosindu-se de calităţi false au încercat să fure din locuinţa unei femei din municipiu.

Poliţia revine cu recomandarea adresată cetăţenilor, de a manifesta prudenţă, atunci când sunt abordaţi de persoane ce le oferă diverse servicii sau bunuri.

În fapt, în după amiaza zilei de 14 septembrie a.c., Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către o femeie în vârstă de 85 de ani, din Sebeş, cu privire la faptul că, doi indivizi s-au prezentat la locuinţa ei spunând că sunt reprezentanți ai companiei de gaze şi trebuie să verifice instalaţia imobilului.

Femeia le-a permis accesul în locuinţă însă, la un moment dat, l-a surprins pe unul dintre indivizi căutând într-un dulap din locuinţă, loc în care reușise să ajungă datorită faptului că celălalt individ i-a distras proprietarei atenţia.

Cei doi indivizi nu au reuşit să sustragă bunuri şi au părăsit în grabă locuința femeii.

Dându-şi seama că a fost victima unei infracțiuni, femeia a anunţat poliţia şi a comunicat semnalmentele celor doi indivizi, elemente care vor fi folosite pentru identificarea lor.

Pentru a nu deveni victimele unor astfel de infracţiuni, poliţia revine cu următoarele recomandări:

- Dacă cel care se prezintă la uşa dumneavoastră pretinde că este reprezentatul unei autorităţi sau companii, întotdeauna solicitați şi verificați cu atenţie cartea de identitate sau legitimaţia de serviciu. Verificați dacă persoana din fotografie este aceeaşi cu cea pe care o aveți în față.

- Nu primiţi în casă persoane necunoscute, care oferă spre vânzare diverse bunuri sau servicii;

- Nu permiteţi accesul în locuinţă a celor care prezintă „promoţii” la diverse articole;

-Reţineţi semnalmentele persoanelor ce vi se par suspecte şi sesizaţi imediat poliţia;

 

© Albaiulianul. All rights reserved.