Items filtered by date: Wednesday, 16 April 2014 - Like - stiri Alba Iulia

Amplasarea radarelor în data de 17.04.2014

 

 

 

Drumul Naţional 1 – Galda de Jos – Teiuş - Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa - limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 1 – Alba Iulia - Sebeş – Cut – Cunţa

Drumul Naţional 1 – Alba Iulia –Sântimbru – Oiejdea

Drumul Naţional 7 – Săliştea – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 7-Alba Iulia – Șibot - limită judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 14 B  - Blaj – Şona – Jidvei - Cetatea  de Balta - Bălcaciu - Biia 

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori – Daia Romana

Drumul Naţional 74 A - Câmpeni –Vadu Moţilor - Albac

Drumul Naţional 74 - Alba Iulia - Micești - Ighiu

Drumul Naţional 74 - Abrud –– Bucium Cerbu - Zlatna – Feneş

Drumul Naţional 75 - Baia de Arieş – Lupşa

Drumul Județean 750 C - Teiuş – Stremţ

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării - Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir - strada Victoriei

 

 

 

Read more...

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele unui tânăr bănuit că ar fi furat un autovehicul

 

 

 

Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Abud au reuşit documentarea activităţii infracţionale a unui tânăr de 20 de ani, din oraşul Abrud, care, în cursul lunii februarie a.c., a furat un autoturism de pe o stradă din oraşul Abrud.

          Astfel, în sarcina lui Ioan M., de 20 de ani, din oraşul Abrud, poliţiştii au reţinut faptul că în noaptea de 17 spre 18 februarie a.c., în jurul orei 01.40, a sustras un autoturism, care se afla parcat pe strada Republicii din oraşul Abrud şi a plecat cu acesta spre municipiul Alba Iulia, însă la coborâre pe Dealul Mare s-a răsturnat, abandonând autoturismul pe raza satului Bonceşti, judeţul Alba.

          Din verificările efectuate în evidenţele Poliţiei s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

             Faţă de acesta se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “furt calificat” şi “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” , fapte prevăzute şi pedepsite de articolul  228, alin.1 şi articolul 335 din Codul Penal.

 

 

 

Read more...

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba continuă acţiunile preventiv-reactive în baza unui plan de măsuri premergător Sărbătorilor Pascale

 

 

 

În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba vor desfăşura zilnic acţiuni care vizează protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, combaterea infracţiunilor de natură economică, a celor comise prin violenţă, a celor la regimul circulaţiei rutiere, a furturilor, dar şi pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale.

Controalele efectuate, ieri, 15 aprilie a.c., de structurile de investigare a fraudelor, investigaţii criminale, ordine publică, poliţie rutieră, transporturi şi acţiuni speciale s-au concretizat în constatarea a 7 infracţiuni, dintre care 3 de evaziune fiscală.             

De asemenea au fost aplicate 187 sancţiuni contravenţionale, din care 144 pentru nerespectarea regulilor privind circulaţia pe drumurile publice, 23 pentru nerespectarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 14 pentru abateri privind comerţul, restul constituind alte încălcări ale normelor legale în vigoare. Valoarea sancţiunilor aplicate este de lei 50.795.

Cu ocazia acestor acţiuni au fost verificaţi 49 agenţi economici şi oprite în vederea efectuării de controale, 281 mijloace de transport.  

Au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în cuantum de 4.060 lei.

 

 

 

Read more...

500 de tineri mai aproape de succes

 

 

 

Bilantul imbucurator al celor 5 zile de Conferinte practice BookLand Evolution este dovada clara a nevoii tinerilor pentru o asemenea initiativa: 500 de tineri din Alba Iulia au venit sa afle povestile de succes ale speakerilor.

De luni pana vineri (7-11 aprilie), in intervalul orar 18:00-20:00, au luat cuvantul profesionisti consacrati, dornici sa le impartaseasca sincer experientele lor de viata, cu bune si cu rele, in speranta ca le vor servi drept inspiratie si ii vor ajuta sa isi descopere vocatia si sa identifice solutiile optime pentru viitorul profesional.
Vasile Calofir (actor), Cipriana Stan (fondatoare Ping si Pong), Bogdan Duma (presedinte CSU, Alba Iulia) Alexandra Rus (director OIR POS DRU Centru), Liviu Cernat (violonist), Marius Ceteras (presedinte Clubul Sportiv de sah, Alba Iulia), Ioana Bogatan (manager Teatrul de Papusi Prichindel, Alba Iulia), Adrian Dusa (director Crucea Rosie Alba Iulia), Iulia Gus (blogger), Mihai Pop (manager Ernst&Young), Cristian Covaciu (director IPEC), Octavian Badescu (fondator Lokko, Sameday Courier), Catalin Hasa (interpret de muzica populara), Teodora Iordachescu (coordonator Centrul de Relatii Internationale si Erasmus) si Silvan Stancel (interpret de muzica folk si flamenco) au fost prezenti in saptamana conferintelor practice din Alba Iulia, oferindu-le tinerilor lectii pretioase de viata. Cei 15 invitati le-au oferit acestora nu doar sfaturi si incurajari, ci si suportul necesar pentru a-si indeplini visurile, oferindu-se sa devina mentor pentru cate un licean aspirant la o cariera similara.

 

 

 

Read more...

Catalin Tira i-a spus Oanei Zavoranu ca este doar amic cu Anda Adam! O fi oare acesta adevarul?

  • Published in Monden

 

 

 

Faptul ca fotbalistul Catalin Tira, iubitul Andei Adam a comunicat prin mesaje cu fosta sotie a lui Pepe, Oana, este cat se poate de real. Prietena focoasei brunete a martusrisit in cadrul emisiunii “Star Matinal” ca iubitul Andei Adam ar fi cautat-o de multe ori pe Oana prin telefon sau mesaje.

Astfel s-a starnit si gelozia lui Tomer, studentul din Israel care a fost vazut in comapnia lui Zavo.

Anda Adam a ridicat armele impotriva Oanei, dupa ce a aflat ca iubitul ei i-ar fi facut avanzuri Oanei.

“Există mesaje şi convorbiri telefonice între Oana şi Cătălin Ţâră. Eu sunt o fire credincioasă şi nu mi-aş permite să spun minciuni în Săptămâna Mare. Că cineva acum se supără pe mine, este altceva, dar vă spun că acest băiat a căutat-o pe Oana.

Ei au vorbit la telefon şi sunt dovezi audio. Fotbalistul a susţinut în faţa Oanei Zăvoranu că este doar amic cu Anda Adam, ba chiar ar fi invitat-o la Amsterdam. Oana l-a refuzat. Ea este o femeie liberă.

Tomer este foarte îndrăgostit de ea, iar lucrurile au degenerat după ce s-au adunat atâtea discuţii între ei”, a declarat Raluca Macovei, prietena Oanei Zavoranu pentru  Antena Stars.

reginele.ro

 

 

 

Read more...

Adrian Mutu admite ca in casnicia lui cu Consuelo sunt cateva probleme!

  • Published in Monden

 

 

 

Adrian Mutu, a vorbit in cadrul emisiunii “La Maruta” despre perioada mai grea prin care trece acesta in casnicia cu frumoasa sa sotie, Consuelo. Din pacate, fotbalistul nu va fi alaturi de familia sa de Paste.

Insa, Adi a spus ca desi nu va fi alaturi de sotia si fetitele lui de Paste, totusi le va trimite cadouri deosebite, inclusiv fiului sau Mario.

Fotbalistul a declarat surprinzator ca el nu este un vanator de sentimente si de aceea a avut grija sa atentioneze fanele sa evite localurile frecventate de el.

„Probabil că după 10 ani, voi fi acasă cu ai mei. Familia e în Republica Dominicană şi nu avem cum să ne vedem. Sunt vânător de sentimente, nu vânzător. Mie nu-mi plac cadourile, nu-mi place de ziua mea. 

Mă bucur când îi fac pe ceilalţi să zâmbească. De Iepuraş o să le trimit cenişte cadouri drguţe şi lui Mario şi fetiţelor. O să vorbesc cu soţia mea şi o să o întreb ce îşi doresc şi o să le trimit ceva. 

Mi-e dor de fetiţe, dar e o perioadă peste care trebuie să trecem. Bârfele nu afectează relaţia mea cu soţia mea, dar domnişoarele ar trebui să stea departe de restaurantele în care merg eu”, a declarat Mutu pentru „La Măruţă”.

Reginele.ro

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686