Items filtered by date: Monday, 07 April 2014 - Like - stiri Alba Iulia

Primaria din Sebes va fi dotata cu paturi! Angajatii au voie sa doarma o ora pe zi, la serviciu!

 

Se pare ca functionarii publici de la Primaria din Sebes sunt foarte obositi! Viceprimarul Adrian Bogdan a decis sa cumpere paturi pentru angajatii extenuati si sa-i lase sa doarma cate o ora pe zi, chiar in incinta institutiei! Poate ca asa va reusi sa-i determine sa-si realizeze sarcinile de serviciu. Mai concret, Adrian Bogdan este total nemultumit de cei care nu mai vor sa munceasca. Iata doar un caz.
Peste 300 de ciori si-au facut cuiburi in Sebes! Zgomotul, mirosul, gainatul nu par sa-i deranjeze pe functionarii publici ai Primariei Sebes! Degeaba a cerut viceprimarul Adrian Bogdan, propriilor subordonati, prin adresa oficiala 10993/25.03.2014, sa rezolve situatia... Nu s-a intamplat mare lucru, timp de aproape doua saptamani. Croncanitoarele cresc si, in putin timp, ciorile din Sebes se vor dubla. Suparat, viceprimarul a revenit, in data de 07.04.2014 cu o noua adresa, 12680, in care cere, cum altfel, decat in scris, rezolvarea problemelor si cercetarea celor vinovati. Acestia vor fi obligati sa doarma o ora pe zi, ascultand in casti, croncanit de ciori! E foarte greu sa dai afara un functionar public si poate ca o terapie cu ciori ii va trezi la realitate!
Viceprimarul se gandeste si la alte astfel de modalitati, de a convinge functionarii publici din primarie, sa demonteze semafoarele care nu sunt functionale, sa amenajeze spatiul verde intre strazile Viilor si Vanatorilor, sa inlocuiasca si sa monteze cosurile de gunoi, sa repare cele trei punti suspendate, peste raul Sebes, sa colecteze cainii fara stapani etc. etc.
Adi Ghimpeanu

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686