2019 Summit-ul Mondial pentru Pace. A 5-a aniversare a Summit-ului WARP are loc la Berlin, Germania

2019 Summit-ul Mondial pentru Pace. A 5-a aniversare a Summit-ului WARP are loc la Berlin, Germania

În perioada 9-10 septembrie, la Berlin va avea loc un summit mondial pentru pace, intitulat „Summit-ul mondial pentru pace din 2019: a 5-a aniversare a Summit-ului WARP” pentru a căuta măsurile pentru dezvoltarea durabilă și pacea asigurată de dreptul internațional pentru pace. Acest eveniment este găzduit de un ONG internațional de pace numit „Heavenly Culture, World Peace, Restoration of Light” (HWPL) în cadrul ECOSOC al ONU, în cooperare cu organizațiile sociale din Europa.

În scopul realizării păcii printr-o cultură a păcii și a unui cadru internațional obligatoriu legal, participanții din diverse sectoare precum experți în drept, lideri religioși, educatori și persoane din media din Germania, România și Luxemburg vor reafirma eforturile colective. În cadrul acesteia, va fi introdus proiectul „Legiferează Pacea” pentru a strânge sprijin pentru instituirea dreptului internațional pentru pace, bazat pe Declarația de pace și încetarea războiului (DPCW).

În special, o a doua întâlnire este programată în a doua zi pentru a discuta modalitățile de reunificare pașnică a Peninsulei Coreene. Această întâlnire este organizată cu aspirația organizației gazdă, HWPL, cu sediul în Coreea de Sud. Liderii experimentați care au angajat unificarea Germaniei vor fi de așteptat să se alăture acestei întâlniri.

În special organizațiile de pace, școlile, organizațiile de tineret și presa din România și Germania mențin o cooperare strânsă prin semnarea unui MOU cu HWPL Incheon Branch și continuă să aibă un proiect de pace bazat pe Declarația de pace și încetarea războiului (DPCW).

Directorul Byoung-seok Kim al HWPL Incheon Branch a declarat: „DPCW este documentul integrat care explică rolul membrilor societății internaționale în prevenirea și soluționarea conflictelor. În acest an, am întâlnit o etapă importantă în care DPCW intenționează să introducă drept proiect de rezoluție ONU. Prin acest eveniment, ne așteptăm la o cooperare suplimentară pentru proiectul „Legiferează Pacea” care adună sprijin pentru instituirea dreptului internațional pentru pace. ”

Cu ocazia celei de-a cincea aniversări, „Summit-ul mondial pentru pace HWPL 2019” va fi găzduit peste 150 de locații din 110 țări, inclusiv Coreea de Sud, Franța, Australia, Rusia, India, Zambia și Statele Unite ale Americii, în cooperare cu actori internaționali - societatea civilă organizații și guverne.

 

 

 

Last modified onMonday, 09 September 2019 15:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686