Items filtered by date: Sunday, 07 September 2014 - Like - stiri Alba Iulia

Body fly, cel mai nou antrenament de fitness!

  • Published in Sport

A apărut un nou trend în ceea ce privește remodelarea corpului cu ajutorul sportului: body fly, un antrenament complet ce îmbină cu succes yoga cu exercițiile de fitness.

Antrenorii s-au gândit la o serie de exerciții care să nu forțeze încheieturile, care să nu grăbească ritmul inimii, care să relaxeze și în același timp să remodeleze și corpul. Așa s-a născut body fly, un sport în care simți că plutești.

Exercițiile se fac cât timp ești suspendat într-un hamac, iar partea puțin mai dificilă este găsirea echilibrului în diferitele poziții inspirate din yoga. În acest fel, toții mușchii din corp vor putea fi lucrați în doar o ședință de body fly, care durează 40-50 de minute.

Activitatea se aseamănă cu acrobațiile făcute la circ, însă în acest caz, participanții sunt în siguranță, deoarece sunt la doar câțiva centimetrii deasupra solului. Dacă asculți de antrenor și nu faci mișcări bruște, șansele să cazi din hamac sunt aproape minime.

La sfârșitul fiecărei ședințe, te poți relaxa timp de câteva minute în acel hamac. Trebuie să știi că exercițiile nu sunt foarte grele și nu vei avea probleme cu respirația. Mișcările se fac lin și controlat, iar la finalul ședinței te vei simți mult mai bine.

Prin realizarea mișcărilor propuse de antrenori, practicanții ard multe calorii, dobândesc mai mult echilibru, își îmbunătățesc forța și flexibilitatea, scapă de stres și își îmbunătățesc condiția psihică.

reginele.ro

Read more...

Faimosul criminal JACK SPINTECATORUL identificat dupa 126 de ani

Identitatea unuia dintre cei mai vestiți criminali din istoria omenirii, Jack Spintecătorul, a rămas mereu într-un mister nedeslușit. Acum, o mostră de ADN de pe un șal ne dezvăluie în sfârșit adevărata identitate a lui Jack Spintecătorul, faimosul criminal în serie responsabil pentru cel puțin cinci crime violente petrecute la Londra, în toamna anului 1888, susține în exclusivitate Mail on Sunday.

Probele ADN demonstrează acum "dincolo de orice îndoială rezonabilă" — scrie tabloidul britanic — care dintre cei șase suspecți-cheie, frecvent invocați în legătură cu crimele, este Jack Spintecătorul.

Principalii suspecți erau Prințul Albert Victor, fiul lui Eduard al VII-lea, Sir William Gull, doctorul Reginei Victoria, pictorul Walter Sickert, pantofarul evreu John Pizer, bărbierul polonez George Chapman și frizerul Aaron Kosminski.

Potrivit Daily Mail, analiza probelor ADN demonstrează că faimosul criminal era imigrantul polonez Aaron Kosminski, din cartierul Whitechapel (estul Londrei), unde au fost comise crimele și care ulterior a fost internat într-un azil.

Afirmațiile se bazează pe analiza unui șal găsit în apropierea corpului uneia dintre victime, Catherine Eddowes, pe care s-a descoperit atât ADN aparținând femeii, cât și ADN-ul ucigașului acesteia.

Descoperirea a fost făcută după ce omul de afaceri Russell Edwards, 48 de ani, a cumpărat la licitație șalul și a recurs la ajutorul lui Jari Louhelainen, un expert de renume mondial în analiza probelor genetice de la locul crimelor istorice.

Folosind tehnici de ultimă oră, Louhelainen a putut să extragă ADN-ul vechi de 126 de ani din material și să-l compare cu ADN-ul urmașilor lui Eddowes și ai suspectului, în ambele cazuri potrivirea dovedindu-se perfectă. 
Mail on Sunday publică mărturia lui Russell Edwards, în care acesta povestește cum a intrat în posesia șalului și cum ulterior l-a putut identifica pe Kosminski. O carte intitulată "Naming Jack The Ripper", semnată de același Edwards, va fi publicată la editura Sidgwick & Jackson în luna septembrie.

 

 

Read more...

Gafa de proportii marca Iohannis. Cate articole are Constitutia?

Candidatul Alianței Creștin-Liberale (ACL) la prezidențialele din toamnă, Klaus Iohannis, nu a dorit să răspundă la o întrebare privind Constituția României.
Întrebat de un jurnalist sâmbătă, la Braşov, câte articole are Constituţia României, câte dintre acestea se referă la funcţia prezidenţială şi ce prevede primul dintre acestea, Klaus Iohannis a refuzat să răspundă. “Nu răspund la astfel de provocări. Sunt obişnuit să pun eu întrebările în calitatea mea de dascăl. Dacă aveţi întrebări politice, cu mare plăcere”, a precizat primarul Sibiului.
Iohannis se afla sâmbătă la Brașov, unde peste 1.500 de primari și consilieri județeni și locali ai PNL șPDL participă la reuniunea Ligii Aleșilor Locali ai ACL. 

Read more...

Facturi mai mari la telefon? De vina poate fi Facebook...

Mai mulți utilizatori au descoperit că funcția auto-play introdusă de Facebook pentru videoclipurile afișate în NewsFeed este responsabilă pentru creșterea facturilor la telefon.
Astfel, utilizatorii aplicației mobile Facebook pot depăși abonamentul de date doar făcând "scroll down" în NewsFeed, deoarece videoclipurile postate se activează automat. Potrivit reprezentanților rețelei sociale, în realitate, se consumă "foarte puțin trafic" în acest mod, informează CBS News.
"Doar dacă oamenii se opresc să urmărească clipul consumă mai mult trafic", au precizat aceștia.
Totuși, utilizatorii pot opta pentru dezactivarea funcției auto-play.
Cei cu iPhone trebuie să acceseze butonul Settings, apoi Auto-play, având posibilitatea să opteze între dezactivarea funcției (Off) sau activarea acesteia doar pentru conexiune Wi-Fi (Wi-Fi only).
De asemenea, utilizatorii de Android trebuie să intre în setările de cont de pe Facebook și, în cadrul General Setting, pot selecta varianta Off sau Auto-play only on Wi-Fi. 

Read more...

Un ASTEROID trece astazi pe langa Pamant

Un asteroid de mărimea unei balene va trece duminică pe lângă Pamânt, la o distanţă de zece ori mai mică decât cea dintre Terra și Lună, și va putea fi văzut și de astronomii amatori, folosind telescoape neprofesionale.

Asteroidul 2014RC, cu un diametru de 20 de metri, va trece duminică seară, la ora 22.18 (ora României) pe deasupra Noii Zeelande, la o altitudine de 40.000 de kilometri, iar specialiştii Agenţiei spaţiale americane (NASA) spun că nu va lovi Pământul. Obiectul spaţial se va intersecta însă cu orbita Pământului din nou, în viitor, potrivit astronomilor, informează dailymail.co.uk.

Specialiştii spun că orbita asteroidului este situată destul de aproape de centura de comunicaţii a Terrei, alcătuită din sateliţii meteo şi de telecomunicaţii, care se află la o altitudine de 36.000 de kilometri.

2014RC a fost descoperit pe 31 august, de programul Catalina Sky Survey de lângă Tucson, Arizona şi confirmat a doua zi de observaţiile făcute de telescopul Pan-Starrs 1 din Hawaii. Astronomii i-au determinat diametrul analizand cantitatea de lumină reflectată de pe suprafaţa sa. Traseul său va fi monitorizat în viitor de programul special al NASA, dar deocamdată nu există nicio informaţie care să susţină posibilitatea unui impact devastator.

NASA monitorizează în prezent aproximativ 1.400 de asteroizi cu potenţial catastrofal pentru Terra, calculându-le orbitele pentru a afla probabilitatea de impact şi momentul viitoarelor intersectări cu orbita Pământului.

Pericolul unui impact este destul de major, fizicianul american şi fost astronaut Edward Tsang "Ed" Lu descriind situaţia ca pe o "ruletă cosmică" şi susţinând că doar "norocul chior" a salvat umanitatea de un cataclism provocat de asteroizi.

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686