Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

ASTĂZI: „Ziua Minerului” la Roșia Montană

ASTĂZI: „Ziua Minerului” la Roșia Montană

  Zi de sărbătoare pentru locuitorii din Apuseni. Mii de oameni sărbătoresc astăzi “Ziua Minerului “ în localitatea Roşia Montană. Cei prezenţi vor avea parte pe tot parcursul zilei de manifestări cu caracter sportiv, se vor delecta cu muzică populară, dar vor putea să asculte şi muzică uşoară interpretată de Andreea Bănică şi formaţia Proconsul. Seara va fi completată de un foc de artificii.
  Locul de desfăşurare a aceste sărbători, dedicate celor 2000 de ani de minerit, va fi Stadionul “Minerul” din Roşia Montană, Astfel, comunitatea din localitate este aşteptată la această sărbătoare, începând cu ora 12.
  Programul de Ziua Minerului va începe cu o serie de manifestări sportive, printre care Cupa „Sindicatul Viitorul Mineritului” la fotbal care se va juca începând cu ora 12.00 pe terenul sintetic din Cărpeniş, meciuri demonstrative de rugby ale echipelor de fete și băieți ale CS Gold Roşia Montană de ora 12.00, pe Stadionul „Minerul” din Roşia Montană și demonstraţii de mini-golf pe toată durata evenimentului. Ceremonia de premiere a activităţilor sportive va avea loc la ora 14.00. Sărbătoarea va continua cu o petrecere în stil mineresc. Pe scenă vor urca Corul Minerilor, Grupul „Copiii de Aur” din Roşia Montană, Majoretele de la HCC Abrud – instructor Alina Oaida, Cătălina Bichiu, Izabela Sicoe, Ansamblul folcloric „Brădeana” din Sohodol, Georgiana Şuluţiu, Alexandra Vădan și alți artiști talentați din zona Munților Apuseni.
  Din program nu va lipsi nici demonstaţia de karate a CS Gold Roşia Montană şi Trupa Zoomer (zumba), coordonată de antrenoarea Viviana Pripon.
  Invitații speciali ai evenimentului vor fi artiștii de muzică populară Zorica Savu, Ionela Pascu, Maria Butilă și Nelu Şopterean. Acompaniamentul va fi asigurat de orchestra condusă de Alin Joldeş. Pentru cei care iubesc muzica ușoară, organizatorii au pregătit concerte ale renumitei cântărețe Andreea Bănică și a trupei Proconsul. Ziua se va încheia cu un foc de artificii.
  Evenimentul este organizat de Primăria şi Consiliul Local Roşia Montană în parteneriat cu Consiliul Județean Alba, compania Roşia Montană Gold Corporation și Sindicatul „Viitorul Mineritului” Roșia Montană.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686