Global Ties U.S. National Meeting 2019

Global Ties U.S. National Meeting 2019

În perioada  23-26 ianuarie 2019, la Washington DC, SUA, se desfășoară sub egida “Global Ties U.S. National Meeting” evenimentul internațional The Exchange Effect: Growing Impact at Home and Abroad"cu sprijinul Departamentului de Stat al Statelor Unite, la care participă și albaiulianul Gruia Ioan Bumbu în calitate de președinte al Romanian IVLP Alumni Association și membru al Comitetului Director al Asociației Partida Romilor „Pro-Europa”.

“Global Ties U.S. National Meeting” reunește  organizații, agenții guvernamentale din SUA dar și lideri din domeniul schimbului internațional. La acest eveniment care are loc în fiecare an în Washington DC, participă aproape 1.000 de persoane pe durata a patru zile dinamice de întâlniri, menite să faciliteze înțelegerea la un înalt nivel a celor mai recente tendințe în domeniul diplomației și să consolideze schimbul internațional cu cele peste 45 de organizații prezente la întâlnire.

Tema reuniunii pentru 2019, The Exchange Effect: Growing Impact at Home and Abroad,", subliniază creșterea necesității și a oportunității de colaborare între Leadership Program Visitor International (IVLP) și alți parteneri de program de schimb pentru a atinge obiectivul comun de construcție și consolidarea rețelelor de sprijin ale liderilor pentru a spori pacea și prosperitatea atât la acasă și în străinătate.

Programul ”International Visitor Leadership” ajută la întărirea angajamentului SUA cu țările din întreaga lume și cultivă relațiile de durată prin conectarea liderilor străini cu omologii lor americani. Totodată, prin acest Program se dorește crearea unei lumi pașnice și prospere, iar evenimentele recente din jurul lumii nu fac decât să sublinieze necesitatea acestor programe.

”International Visitor Leadership” este un program de dezvoltare profesională sponsorizat și finanțat de Biroul vizitatorilor internaționali, Biroul de Afaceri Educaționale și Culturale, Departamentul de Stat al SUA, sub autoritatea Legii Fulbright-Hays din 1961.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686