Predoiu: Un presedinte trebuie sa fie jucator puternic si mediator

Predoiu: Un presedinte trebuie sa fie jucator puternic si mediator Sursa imagine: ziuaveche.ro

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat la Buzau ca "un presedinte trebuie sa fie si jucator puternic, ferm, si mediator, in functie de situatie, in functie de subiect", informeaza Agerpres.

"Avem o Constitutie buna, dar trebuie ajustata, in raporturile intre puteri. Au fost multe frictiuni in relatia dintre premier si presedinte in anii din urma si datorita faptului ca existau unele neclaritati care daca s-ar clarifica nu ar mai fi atat de multe discutii in relatia premier - presedinte. Presedinte jucator sau mediator este o falsa problema", a afirmat marti seara Catalin Predoiu, candidat in competitia interna din PDL pentru desemnarea prezidentiabilului din partea partidului la alegerile de anul viitor. 

Alaturi de primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, el si-a prezentat in fata a peste 300 de democrat-liberali proiectul axat pe problematica economica. 

"Cand vrei sa negociezi un pact politic pentru un model pe termen lung al Romaniei trebuie sa dezvolti calitati de mediator si sa sti sa gasesti un punct comun intre toate pozitiile ca sa duci lucrurile mai departe", a spus Catain Predoiu, . 

Actiunea a avut loc cu patru zile inaintea scrutinului intern din Regiunea de Sud-Est, in cadrul caruia democrat-liberalii din judetele Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea si Vrancea vor alege persoana care va reprezenta PDL la alegerile prezidentiale din anul 2014.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686