Jocurile de noroc distrug destine, distrug vieți!

Jocurile de noroc distrug destine, distrug vieți!

 

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) l-a acuzat pe prim-ministrul Marcel Ciolacu de ipocrizie și minciună după ce deputații PSD din conducerea Camerei Deputaților nu au fost de acord cu introducerea pe ordinea de zi a ședinței de plen din această săptămână a proiectelor de lege care vin să interzică păcănelele în interiorul orașelor.

AUR a solicitat, prin liderul de grup de la Camera Deputaților, Alin Coleșa, introducerea pe ordinea de zi a ședinței de plen din această săptămână a două noi puncte, respectiv PL-x 559/2019 și a PL-x 495.2023, ce reglementează organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc.

„Îl acuzăm de ipocrizie, de minciună pe Marcel Ciolacu pentru că deputații PSD din biroul permanent, din comitetul liderilor nu au fost de acord cu introducerea acelei legi care vine să interzică păcănelele în interiorul orașelor. Poziția AUR este clară: jocurile de noroc trebuie scoase cu totul din România, pentru că distrug destine, distrug vieți. Marcel Ciolacu, prin deputații PSD pe care îi are în această cameră, a refuzat votarea acestei legi săptămâna aceasta. S-a lăudat și cu o ordonanță de urgență. Să vedem dacă vine. Dar legea pentru interzicerea păcănelelor nu va fi votată”, a spus președintele AUR, George Simion.

La rândul său, liderul deputaților AUR, Alin Coleșa, a declarat că a cerut insistent în Comitetul Liderilor „introducerea pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților, în vederea adoptării urgente, a două proiecte legislative dintre cele nouă ținute la sertar încă din 2019 de această coaliție toxică. Am ales unul din 2019 făcut de fostul deputat Dobrovie și altul chiar din 2023 inițiat de peste 130 de deputați și senatori PSD. Asupra acestui proiect de lege chiar guvernul Ciolacu are un aviz negativ, nu îl susține. Dânșii au refuzat introducerea pe ordinea de zi a Camerei Deputaților a acestor proiecte de lege, a oricărui proiect de lege care ar stopa acest flagel al jocurilor de noroc”.

„AUR, la fel ca în cazul moțiunii de cenzură, arată că este alături de români, indiferent cine este inițiatorul unei legi. Chiar AUR are o inițiativă pe această temă care este blocată la Senat, unde cei din conducerea acestei camere au mărit termenul de adoptare tacită de la 45 la 60 de zile pentru a o ține mai mult acolo”, a completat Alin Coleșa.

 

 

Departamentul de comunicare al Alianței pentru Unirea Românilor

                                                                                                                                          

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686