Visezi…insecte! Ce se va intampla?

Visezi…insecte! Ce se va intampla?

 

 

 

Visele sunt creatiile propriului nostru subconstient influentat de tot ceea ce am vrea sa experimentam, ne temem sau am experimentat deja!

Chiar daca nu suferim de nicio fobie, fiecare am avut macar o data un vis in care sa apara insecte, gandaci, albine etc.  Afla acum cum poate fi schimbata viata daca visezi insecte!

Gandacii sunt insecte nu prea frumoase si de care oricui ii este putin teama. Se spune ca daca visezi gandaci care se catara pe tine, este posibil sa urmeze o cumpana in viata ta, o perioada dificila care iti va crea probleme. Daca insa visezi ca ii omori, atunci acea perioada grea va fi depasita cu brio!

Paianjenii sunt o fobie pentru marea majoritate a persoanelor. Daca visezi ca omori un paianjen, vei avea parte de bucurie. Insa daca paianjenul isi tese panza semnifica faptul ca vei primi de undeva o suma frumoasa de bani. Daca panza este deja tesuta, atunci fii sigura ca iti vei indeplini tot ceea ce ti-ai propus pentru urmatoarea perioada.

Albinele simbolizeaza harnicia si prevestec o perioada buna din viata ta. Acestea au in general semnificatii pozitive in vise. De exemplu daca visezi ca omori o albina, atunci inseamna ca relatia cu patenerul tau va fi una durabila si nu vor aparea probleme. Daca visezi  o albina care face miere semnifica  o perioada foarte buna in care veti prospera din toate punctele de vedere. Din pacate, daca visezi o albina moarta atunci veti pierde niste bani.

In cazul in care visezi muste care nu te lasa in pace, trebuie sa te inarmezi cu rabdare, deoarece vor exista unele persoane care va vor sacai. In schimb, vei avea noroc daca omori o musca.

Daca visezi greieri, vei pierde timpul cu lucruri ce nu-ti satisfac interesele. Insa totusi are o semnificatie pozitiva, insemnand ca daca in vis greierasul canta, fii atenta pentru ca esti inconjurata de persoane ce te vorbesc pe la spate. Daca visezi greierul in casa, asa inseamna prosperitate si bani.

Fluturele se transforma din cocon, deci si in vis poate avea semnificatia de evolutie sau schimbare. Daca visezi un fluture cu aripioare colorate, vei avea o perioada buna pe plan profesional, iar daca este mort, trebuie sa fii atenta la tot ceea ce urmeaza!

Reginele.ro

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686