Un bărbat de 39 de ani a atacat-o pe soţia sa şi i-a provocat mai multe plăgi prin înjunghiere.

 

 

 

La data de 24.03.2014, orele 07.48, Politia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că la o locuinţă situată pe strada Andrei Mureşanu din Alba Iulia, a avut loc un conflict în urma căruia o femei a suferit leziuni produse prin înjunghiere.

Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului, a rezultat că în dimineaţa zilei de 24.03.2014, între D.M., de 37 de ani şi soţul acesteia, Iosif D., de 39 de ani, s-a produs un conflict, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al geloziei, în tip ce se aflau la locuinţa surorii bărbatului.

În aceste împrejurări femeia a fost atacată de către soţul său şi a suferit mai multe plăgi înjunghiate (toracice şi lareto - cervicale), produse cu ajutorul unui cuţit.

Victima a fost transportată la spital şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă în vreme ce agresorul a fost reţinut şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia.

Ca urmare a cercetărilor efectuate şi avându-se în vederea gravitatea leziunilor, dosarul penal întocmit în cauză a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pentru efectuarea de cercetări faţă de Iosif D., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686