Bilantul negru de la Colectiv a ajuns la 48

revistablogurilor.ro revistablogurilor.ro

Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns, luni, la 48 de morţi. Persoana care a decedat era printre cele nouă transferate, duminică noapte, în spitale din Marea Britanie, aceasta fiind internată în Birmingham.

Bilanțul incediului din Colectiv a început să crească dramatic încă de sâmbătă, când au murit nouă dintre persoanele rănite, dintre care două după ce au aterizat în Olanda, unde erau transferate pentru tratament.
Duminică au mai murit încă patru tineri, printre care bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinica din Elveția și care a fost întoarsă din drum.
Luni au murit două persoane, jurnalista Teodora Matei, care se afla într-o clinica din Israel, și Liviu Zaharescu, un tânăr din Brașov, care lucra ca fotograf pentru o publicație online de muzică rock.
În momentul de față, 83 de victime mai sunt internate în spitalele Capitalei, dintre care 14 în stare critică. Până acum, 30 de răniți au fost transferați în afara țării, însă patru au murit.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 11 zile de la tragedie au decedat alte 21 de persoane, numărul victimelor ajungând, marţi, la 48.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686